Nail Stamping Challenge 2.0 - Laces

Huh, nem sokon múlt, hogy kihagyjam ezt a fordulót, de szerencsére az utolsó pillanatban ideért hozzám a csipkemintás lemezem. Merthogy a csipke a mai témánk.
Nem mondanám, hogy különösebben rajonganék ezért az anyagért, bár az igaz, hogy néha hordok csipkés ruhát, de inkább a modern/szexis felé kanyarodva, nem pedig a finom/elegáns vonalon.
A legtutibb csipkés lemez, amit eddig láttam a Born Pretty Store BP-02-es lemeze, mégpedig azért, mert ugyan kevés, viszont annál ütősebb mintát tartalmaz. Nekem bőven elég ennyi, mert tudom, hogy egy Moyou Bridal lemezt úgysem használnék ki, ez viszont épp annyit nyújt, hogy egyszer-egyszer bevállaljam a csipkét a körmeimre is.


Az inspirációmat a kedvenc csipkés ruhadarabom adta, amiből már láthattátok a vállrészt sokszor. :-) Ez egy teljesen fekete darab, aminek tulajdonképpen csak ez a felső része érdekes, mert csak itt van csipke, ami alatt teljesen átlátszik a bőröm. Mondhatom, hogy egészen merész darab, általában blézerrel vagy kardigánnal szoktam viselni. A körmeimre pedig úgy került át a minta, hogy választottam egy semleges, bőrszínű lakkot (OPI You're so Vain-Illa) és erre nyomdáztam fel a lemez legszebb csipkemintáját az essence fekete nyomdalakkjával.Nagyon tetszik a végeredmény, és abszolút el tudom képzelni magamon ugyanezt valami szolidabb, fehér verzióban is. Lehet, hogy annyira akkor mégsem idegen nekem ez a csipkedolog?


15 comments :

 1. Rendkívül tetszik, hogy így oldottad meg a minta felhelyezését. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hát, ahogy sikerült. :D Nem nagyon kísérleteztem sokat ezzel a lemezzel még, úgyhogy ez kb a második próbálkozás volt. :)

   Delete
  2. Nekem is megvan ez a lemez, nekem semmi használhatót nem sikerült alkotnom vele. :/

   Delete
  3. Elsőre én is megszenvedtem vele, a finom kis részleteket egyszerűen képtelenség volt felvenni. De rájöttem a trükkre: épp csak hozzá kell érenteni a nyomdát, és az is segít, ha keményebb felületűt használsz. Nekem így már szépen felvette a legapróbb kis vonalat is.

   Delete
  4. Köszi a tippet, majd így is megpróbálom! :)

   Delete
 2. Nagyon szép lett :) Szerintem én is pont ezt a lemezt használtam, csak egy másik mintáját :)

  ReplyDelete
 3. gyönyörű. :) nekem is megvan ez a lemez és imádom. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Igen, szerintem a legszebb BPS lemez. :)

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!