Misslyn - Kiwi Bomb


Ma egy új kedvencemről írok, de már most leszögezem, hogy a lakk igazi szépségét csakis a szövegen keresztül tudjátok érzékelni, mert képeken egyszerűen nem lehet visszaadni.
Szóval nemrég kiszúrtam a Misslyn Instagramján, hogy egy lakkos limitált kollekció fut náluk, amiben smoothie lakkok vannak. Hogy mik azok a smoothie lakkok? Ugyanezen töprengtem én is, és végül a zöld Kiwi Bomb nevűt el is hoztam magammal, mert nagyon érdekesnek tűnt az üvegben.


Szóval a smoothie attól smoothie, hogy apró fekete szemek vannak a lakkban, amik mintha gyümölcsmagok lennének. Ezek egy kicsit érdesebb tapintásúvá teszik a lakkot, de egyáltalán nem túlzóan, semmi homoklakk hatás, ez inkább a gyümölcslakk fíling. Tényleg olyan, mint egy gyümölcsturmix. Egy rétegben is szuperjó a fedése, de kettőben már tényleg tökéletes. A száradási idejére sincs panaszom, kifejezetten gyorsnak ugyan nem mondanám, de nem is kell sokat várni.A színe nem éppen kiwizöld, sokkal élénkebb és sötétebb annál, már-már a teal határán egyensúlyozik, de azért én még mindenképp a zöldek közé sorolnám. Ami pedig a legszebb: napsütésben százmillió fényes holografikus csillám is látszik benne, és az egész olyan szemkápráztatóvá válik, hogy nem lehet nem a kezemet nézegetni és forgatni a fényben. Egészen addig, amíg nem láttam napsütésben egy szimpla kis gyümölcslakknak tartottam és talán írni sem írtam volna róla, de így muszáj megemlítenem, mert tényleg érdemes megnézni. Három színben kapható, egy lila (Sweet Blackberry) és egy rózsaszín (Yummy Cherry) várja az újdonsült gyümölcslakk-rajongókat - remélem, hogy ezek is hasonlóan holóznak a napfényben.

Lámpafénynél egy kicsit előjön a holó, de napsütésben az igazi!

Én nagyon örülök, hogy megvettem ezt a lakkot, biztosan nagy kedvencem lesz nyáron.

10 comments :

 1. Jahhhajjjj, beleszerettem, annyira szépségesen összetett, vagány és mégis elegáns, loooooooooove! :)
  Pusza: Reni

  ReplyDelete
 2. Ahhh... de jó szííín :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Az visz mindent tényleg, azonnal kiszúrható.

   Delete
 3. Nagyon tetszik! Megnézném a többit is, be kell iktatnom egy drogériás körutat. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hajrá, úgy néztem, hogy bekreültek az állandó kollekcióba is. :)

   Delete
 4. Huh nagyon zöld, de jó értelemben :)

  ReplyDelete
 5. Ajajjajj. ismét egy elragadó zöld lakk. Mindig elcsábítasz :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bocsi! De ezt tényleg nem szabad kihagyni. :)

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!