Holy Diver

Az egészről Edina tehet. Az első pillanatban, hogy posztolta a Dance Legend Holy Diveréről a bejegyzést, én visszavonhatatlanul beleszerelemesedtem a lakkba. Sokszor érzem azt, hogy már nem tudnak újat mutatni a gyártók, hogy valami nagy durranás kell ahhoz, hogy én igazán akarjak egy lakkot, de itt most azt hiszem megvolt az a bizonyos durranás. Vagy inkább tűzijáték, mert kábé azt éreztem a fejem felett, mikor végre a kezemben tarthattam a lakkot.


Szóval, miután öt percig szótlanul bámultam az üveget, jöhetett az igazi próba: a felkenés, meozás. Párszor jártam már úgy, hogy egy lakk fejben nagyon én voltam, de aztán mégse passzoltunk egymáshoz, szóval attól, hogy valami tetszik, még nem biztos, hogy jól is fog állni (és persze fordítva is igaz). Szerencsére semmi ilyesmiről nem volt szó, mert tökéletesen passzolunk. És hát tényleg wow az a Wow Prism. Valamiért az a sejtésem, hogy a lakk eredetileg Holy Shit! névre hallgatott, de az utolsó pillanatban váltottak egy fokkal konszolidáltabb verzióra.


A lakk már az első rétegben sem kutya, de kell a második, hogy szép egységes legyen a végeredmény. Nagyon gyorsan megszárad mindkét réteg, és egyébként is nagyon könnyű felkenni, mert tökéletes az állaga. Nem szárad túl fényesre, ezért én szoktam rá fedőlakkot is tenni, igaz a gyors száradás miatt bármilyen megfelel, nem kell a NYC Turbo Dryt ilyesmire pazarolnom. Nem mintha amúgy igényelné a még több csillogást, hiszen önmagában is olyan szemkápráztató, hogy nem lehet betelni vele.


Utálatos mondat jön, de sajnos így van: a képek közel sem adják vissza azt a ragyogást, ami ebből a lakkból árad. Szabad szemmel is láthatóak benne a kis holografikus pelyhek, amik az egésznek a lelkét adják, és azt kell mondjam, hogy ez a lakk kivételesen nem napsütésben produkálja az igazi varázst. Nekem sokkal jobban tetszik a szűrt fényben előjövő színjáték, amit ezen a bénácska képen sikerül valamelyest elkapnom a mutatóujjamon. De higgyétek el, ennél sokkal sokkal szebb élőben.


Így a képeket elnézve olyan, mintha homoklakk lenne a körmeimen, de nem így van. A lakk ennyire csillogó. A színe pedig... Hát igen, a színe! Az a tökéletes sellős türkizkék-türkizzöld átmenet, ami a szívemnek legkedvesebb. Még a kedvenc gyűrűmet is elővettem hozzá, mert szuper párost alkotnak, és én így ezzel azt hiszem készen is vagyok a nyárra - le sem lehet majd szedni rólam ezt a kombinációt.
Nem volt egy olcsó lakk, de minden fillért megért, mert igazán különleges darab, és még sokáig élvezhetem a 15 ml minden cseppjét - és azt hiszem a Naillandnél most épp ismét beszerezhető. Ne hagyjátok ki! :-)


20 comments :

 1. Elég sokszor kezdődnek így körmös posztok, hogy mindenről Edina tehet :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hajjajj, de nem csak nálam szerintem. :)

   Delete
 2. :D :* <3 Nagyon jó olvasni, hogy szerinted is gyönyörű! :) Egy-két hete én is épp napsütésben kentem fel és szinte megfájdult tőle a szemem - úgy tényleg már szinte túl sok. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Na jó azért úgy sem csúnya, csak jobban szeretek egy lakkot akkor, ha mindenféle időjárásban ámulhatok rajta. :)

   Delete
 3. Ez tenyleg nagyon szep, pedig en sem a kek, sem a zokd lakkokat nem szeretem :) Ennek meg en is orulnek ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Csak nem találtad meg a megfelelő árnyalatot akkor. De csak el kell kezdeni viselni őket, és meglátod, hogy milyen királyul tudnak kinézni. :)

   Delete
 4. Gyönyörűséges *-* Erre egyszer még be kell ruháznom :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mindenképp, nem fogod megbánni! :)

   Delete
 5. Replies
  1. Örülök, hogy még a béna képeim alapján is ezt gondolod. :D

   Delete
 6. gyönyörűséges. <3 beleszerettem.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Elhiszem, én is így voltam vele, mikor először láttam. :)

   Delete
 7. Ez gyönyörű, imádom :D

  ReplyDelete
 8. de jót nevettem ezen a holly shiten! :D :D :D
  asszem most végérvényesen meggyőztél, kell nekem ez a lakk. már Edinánál is rezgett a léc! ;)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!