Rimmel update

A múlt héten érkezett hozzám egy csomag a Cotytól, benne a Rimmel újdonságaival. Mivel itt nem kapható a márka, ezért külkönösen örültem, hogy az egyik kedvenc rúzsomból rögtön három új árnyalattal is megismerkedhetek.


Azt hiszem, eleget áradoztam már a Kate Moss Lasting Finish  rúzsokról a blogon, aki olvas egy ideje, az már számtalanszor találkozhatott velük havi vagy éves kedvencek posztokban, sminkekben. Nem egyszer írtam azt is, hogy drogériás viszonylatban kimagasló a minőségük: krémesek, tartósak, erőteljes fedésűek, jó őket viselni - egyszerűen tényleg nem tudok semmibe sem belekötni velük kapcsolatban. Az új színek sem okoztak csalódást ilyen tekintetben, a fentebb leírtak rájuk is tökéletesen illenek.


A három új szín annyira új, hogy Rimmel honlapján sem találtam meg őket, így nem tudom, hogy a számokon kívül kaptak-e más megnevezést is, de mivel ez annyira nem jellemző a Rimmelre, így azt gondolom, hogy most is ennyivel kell beérnünk. Szóval balról jobbra: 


Az alábbi képeken talán ti is észreveszitek, hogy a kézfejemen és a számon egészen különbözőnek tűnnek az árnyalatok. Mindkettőnek igaza van valahol, a swatchokon például a körömlakkom színe tökéletesen élethű. :-) Talán azért mégis inkább a számon lévő minták a színhűbbek, annyira egyik sem neonos, mint amennyire az első kép alapján gondolnánk őket.

34: Világos, hideg rózsaszín, aminél számítottam némi barackos beütésre is, de sajnos semmi. Így egyáltalán nem az én színem, de akinek jól áll ez az árnyalat, az mindenképp vessen rá egy pillantást.
36: Jobb alsó képen lévőről van szó, egy átmenet a hot pink és a bogyószín között. Az érdekessége ennek a rúzsnak, hogy egészen random elszórva néhány glittermorzsa van benne, amikből általában egy-egy darab landol a számon (ha kinagyítjátok a képet, akkor látszik is kettő). Ez csakis véletlenül kerülhetett a gépezetbe, odafújta a szél a rúzsöntéskor, vagy nem tudom, de nagyon nem odavaló. A glitteres rúzsokat amúgy is betiltanám, szóval ez meg ezért nem az igazi. (Igaz, élőben egyáltalán nem feltűnő, és valószínűleg a képen sem szúrták volna ki sokan, ha nem említem.)
37: Na, ez már inkább az én asztalom. Narancsos korallpiros FTW! A három közül az abszolút kedvencem, és azt hiszem, hogy hosszú távon is jóban leszünk. Van már egy piros rúzsom Kate-től, de az sokkal sötétebb és bordóbb, inkább téli szín. Ezt viszont tavasszal, nyáron is viselhetem, mert egy kicsivel könnyedebb, amolyan mindennapi piros. 


Ahogy írtam, mindegyik kellemes viselet, viszont előfordulhat, hogy szárít néhány óra múlva. Én ilyenkor egyszerűen csak felfrissítem a rúzst, és máris jók vagyunk, azért nem arról van szó, hogy darabokban kezd el lehámlani a szám (sajnos már ilyen élményem is volt). Szóval nálam ötöst kapnak a rúzsok, a korallpiros szerintem kedvenc kategóriás is lehet. 
Nektek melyik tetszik leginkább? Hogy álltok Kate Moss rúzsaival?

9 comments :

 1. A 36os tetszik leginkább! Azt tudnám elképzelni magamon :D.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Én még nem döntöttem el, hogy tetszik-e magamon vagy nem. :)

   Delete
 2. Pedig a 36os hot pink is nagyon jól mutat amúgy rajtad, szerintem bátran merd használni "hidegszínesebb" napjaidon, ha vannak ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vannak ilyen napjaim, hát majd bevetem. :)

   Delete
 3. mert ugye rúzsból sosem elég :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!