Wanted #41 - Nailland kívánságlista


Ha valami hiányzik Magyarországról (nem számítva a családot, barátokat), akkor az a Nailland. Meg az, hogy bármikor beugorhatok, és elcsábulhatok valami szépségre. Persze most is akármit beszerezhetek, millió webshop kínálja ugyanezeket a termékeket, de a Naillandbe a hangulat miatt is jár az ember, meg tényleg csak úgy gyönyörködni. Írtam egy kívánságlistát, amiről NEM fogok mindent beszerezni (szerencsére sok készlethiányos amúgy is), de mindenképp szemügyre veszem őket, ha arra járok. ;-)

a-england Dragon és Dancing With Nureyev - Jajj, a Dragon bizony régóta szívszerelmem, de most már a balerina kollekció is csatlakozott hozzá, különösen a Dancing With Nureyev. Több ilyen egyréteges lakk kell a készletembe (bár azt hiszem, hogy az utóbbi pont nem az)!
Picture Polish Bridget és Color Storm - Csak most jöttem rá, hogy a Bridget bizony Bridget Jones után kapta a nevét. Úgyhogy már csak emiatt is kellene, de ráadásként még szép is, úgyhogy ez az egyik legfőbb prioritásom. A Color Storm meg hihetetlenül cuki, úgyhogy egyelőre listás, aztán majd meglátom hogy élőben milyen.
Moyou paletták Fashionista 08, Hipster 08, Tropical 06, Sailor 04, Hipster 02 - Mikor nincsenek a kívánságlistámon Moyou paletták?! A feléről Edina tehet amúgy, mert mindig olyan szépek a nyomdázott manikűrjei, hogy megkívánja őket az ember.
China Glaze Magical, Passion, Delight és Cherish - Természetesen ezek közül egyet fogok csak választani (háthogyne). Annyira jó tudni, hogy mindegyik nyomdaképes, mert amúgy nem biztos, hogy megakadna a tekintetem az ennyire metálos lakkokon.
Flormar Matte M12 - A matt az új(visszatérő) őrület, és bár van mattító fedőlakkom, van, amikor önmagában nekem kevés, vagy olyan jellegű lakkra kenem, ami túl fényes, így a végeredmény nem lesz teljesen matt. Így egy alapból matt lakk néha jól jönne, és télre természetesen a sötét teal mellett teszem le a voksom.
Barry M Gold Foil (vagy helyette a China Glaze Passion) - Mert egy arany nyomdázós lakk kötelező karácsony előtt!
Zoya Noir - Még nem próbáltam a Zoya ultra pixi lakkjait, és úgy érzem, a Noir remek első lenne ebben a kategóriában. Aztán még meglátjuk, mert a karácsonyi kollekció három pixi lakkja közül csodával határos módon nem a kék tetszett meg, úgyhogy megnézném én magamnak a Theát is (meg az Imogent, najó duzzogva a Norit is. :P)

3 comments :

 1. Kíváncsi lennék, hogy végül mit szereztél be a listáról. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, semmit. :D Amikre nagyon fájt a fogam (Noir, Bridget, arany nyomdalakk) egyik sem volt, így meg kicsit elment a kedvem a további nézelődéstől. De már leadtam egy rendelést a Moyounál, úgyhogy lemez nélkül azért nem maradok. :-)

   Delete
  2. Sajnos a Naillandnél egyre többször merül fel ez a probléma, hogy nincs készleten, amit megvenne az ember lánya... :(
   A lemezeket pedig én is a Moyou oldaláról rendelem már egy ideje. Ott gyakrabban van az, amit éppen kinézek. ;)

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!