Rage

Magam sem tudom, hogyan is kezdjek neki ennek a bejegyzésnek, már percek óta bámulom a feltöltött képeket, és a villogó kurzort. Nehezen jönnek a szavak egy ilyen gyönyörűség láttán. Az Orly, mint márka nem áll túl közel hozzám, mert egyszerűen túl macerás beszerezni. Eddig egyetlen lakkom volt csak tőlük, ami mondjuk a méltán híres és kedvenc Galaxy Girl. A TK Maxxnek hála viszont most már megvan a második Orly lakkom is, ez ráadásul egy olyan szín, ami már régóta szerepelt a kívánságlistámon. Ő lenne a Rage.


Nem is tudom már, hogy hogy került egyáltalán ez a szín a kívánságlistámra, de azt tudom, hogy már időtlen idők óta ott motoszkált az agyam egyik hátsó zugában ez a név. Persze már millió képet láttam róla, de annyira más arcát mutatja mindegyiken, hogy képtelen voltam magamat rászánni a megrendelésére, mert ugye mi lesz, ha mégsem tetszik? Ha túl rózsaszín? Ha a bőrömhöz nem megy?


Aztán megláttam a boltban, és minden ilyen jellegű kételyem a semmibe veszett: ez a lakk egy álom! De igazán csak felkenéskor döbbentem meg, mert egyszerűen ez a tökéletes rosegold számomra. Pont. Szinte ezüstnek tűnik a képeken, de jó is, hogy mellette van az ezüstgyűrűm, mert így látszik, hogy a lakk mégsem az. Az arany és a rózsaszín csak egy leheletnyit jelenik meg benne, számomra tökéletes mennyiségben és egyensúlyban. Csodaszép tényleg, mást nem lehet rá mondani!


A finishe pedig...Ó igen. A finish! Ez a lakk a Foil FX kollekció egy darabja volt, ebből adódóan foil finishe van. Vagyis szinte tükörkörmöket lehet festeni vele, éljen éljen éljen! Hát ezért álom lakk ez, kérem. Egy rétegben nem tökéletes a fedése, elbírja a kettőt, és kicsit óvatosan is kell vele bánni, mert a finishe miatt az egyenetlenségek jobban meglátszanak rajta. Ennek ellenére kiválóan lehet vele nyomdázni, egészen éteri színt lehet belőle kihozni.


Szóval ő lenne a Rage, aminek mostantól minden kedvences posztban szerepelnie kell! (Azért nem fog, nyugi.) Ilyen egymásratalálás sem sűrűn történik az életemben, hogy tök véletlenül pont abba az üzletbe mentem be, ahol pont ez az egyetlen darab várt rám, ráadásul még szuper olcsón is. Szóval így kellett lennie, és azt hiszem sűrűbben kellene elővennem azt a kívánságlistát, mert nem véletlenül vannak rajta azok a dolgok, amik. :-)

3 comments :

 1. Tényleg nagyon szép ez a lakk! Megértem a lelkesedésedet. ;)
  Egyetértek amúgy, hogy tényleg nagyon nehéz hozzájutni az Orly lakkokhoz, nekem is tök régóta kívánságlistás volt már egy lakkjuk - a Smolder - és épp a héten sikerült végre beszereznem, az akciós Out of this world árnyalattal egyetemben.
  Nyomdás manikűrt is mutatsz majd vele? Az is érdekelne, hogy rajta hogyan mutat a nyomda, illetve az is, hogy vele milyen lesz a nyomdázott minta. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. A Julianne's Pure Red lakkra azzal nyomdáztam, szerintem csak az ilyen kis finom mintákkal működik, olyannal nem, ahol nagyobb területen kell a nyomdalakknak helytállni. De majd biztosan lesz rányomdázás is, mert elég sokszor fogom felkenni, hadd tündököljön a karácsonyi fényekben. :-)
   Ez a beszerzés dolog meg kiakasztó. Tudom, hogy van német forgalmazója, instagram, facebook oldala minden kutyafüle, de azt még mindig nem tudtam kideríteni, hogy hol is kapható, ha egyáltalán (azon kívül, hogy online). A TKMaxx más világ, mert gyorsan változik a kínálat, és amúgy is a britektől importálnak nekik szinte mindent, úgyhogy teljesen lutri, hogy mit fogok ki. Ez volt az első, hogy Orly lakkot egyáltalán láttam náluk.

   Delete
 2. Nagyon régóta vágyom erre a lakkra :) Gyönyörű!

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!