Pastel Galaxy


Mióta szerettem volna egy galaxis manikűrt készíteni! Az egyik legszebb minta a Földön, jelképezi az ismeretlen iránti kíváncsiságot, a végtelenséget. Nem véletlenül népszerű, a leggingstől a telefontokig mindenen rajta van, úgyhogy a körmöket is meghódította. Galaxis manikűrt készíteni nagyon egyszerű, nagyjából semmi kézügyességet nem igényel. A kulcs, szerintem, a színválasztásban rejlik.
Az én mesterem Sammy volt, a The Nailasaurus blog szerzője, akinek a galaktikus körmeit mindig megcsodálom. Egy tutorialt is készített, igaz ő annyit változtatott a dolgon, hogy nem a sötét irányba indult el, hanem pasztell színeket használt, és így született meg a pasztell galaxis. Annyira tetszett ez a kis csavar, hogy itthon megkerestem a legutóbbi galaxis színeihez leginkább hasonlókat, és elkészítettem a tutorial szerint.Hihetetlenül jól mutatott a körmeimen, két napig győzködtem magam, hogy most már le kellene mosni, de egyszerűen nem volt szívem. Biztos, hogy fogok még készíteni ilyet, a klasszikus kék-fekete és pasztell színekben is, mert teljesen beleszerettem a mintába, nem is értem, miért halogattam eddig a kipróbálását.


Az alap az essence Forget-me-not (a majdnem esküvős lakk!) két rétegben, erre pacsmagoltam a következőket: Sally Hansen Purple Heart, NYC Blue.L.ita, Farmasi szám/név nélküli. Erre jött egy kis csillogás az essence Space Queennel, és csillagok a Barry M nail art pennel rajzolva, illetve a Maybelline French White lakkal pontozva.


14 comments :

 1. Imádom a galaxis körmöket *_* És amellett hogy nagyon szépek, olyan jó móka vele pepecselgetni :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Igen. A legjobban a csillagok felfestését imádtam, az úgy egyberántotta az egészet. Előtte csak fura foltos katyvasznak tűnt. :)

   Delete
 2. Nagyon szép, és nagyon jól áll a körmeiden! Az is tetszik, hogy ez egy világos pasztell verzió! Végre nem kislányos a design... .))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hát én még nem láttam kislányos galaxis körmöket, talán ha túlságosan rózsaszín, akkor elképzelhető, hogy ez egy létező dolog. :)

   Delete
  2. Mondjuk nem éppen erre gondoltam, de ez is egy verzió.. :D

   Delete
 3. Gyönyörűséges ez a pasztell manikűr!Nagyon szépek a színek :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mondtam én, hogy a színekben a kulcs. ;)

   Delete
 4. Replies
  1. Köszönöm, biztosan nem az utolsó volt! :)

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!