Essence Aquatix körömmatricák


Hát én bizony úgy döntöttem, hogy még megtartom a nyári hangulatot a blogon, és jöjjenek ezek az érdekes körömmatricák. Az essencenél mostanában amúgy is csak a körmös dolgok fognak meg, azokból sem sok, de még mindig nem tudok napirendre térni afölött, hogy mennnnnyire jól sikerültek ezek a matricák. 14 darab van a csomagban, de mivel elég rövidek a körmeim, így egy matrica kettőre is elég, igaz egy picit meg kell igazítani az egyenes végét, hogy passzoljon a körömágyhoz. Fel is tettem szépen sorban őket, és más-más színt használtam, hogy lássuk hogy viselkedik a különböző lakkokkal. A matrica egészen vékony, és könnyedén feltapad a körmökre, egyszerűen kisimíthatóak az apróbb gyűrődések. 


Egy-egy réteget kentem fel mindegyik lakkból, a hüvelykujjam kivételével mindegyik alatt ott van a matrica. Elég ütős, nem? Itt alább a lakkok sorrendje, és igen, a középső ujjamon egy homoklakk van, mert azzal is tökéletes (sőt, szerintem kifejezetten ehhez készülhetett, hiszen az Aquatix kollekcióban is homoklakkok vannak nagyrészt):

Golden Rose Rich Color 35, Catrice Two Million Dollar Baby, a-england Tristam, 
Lovely Baltic Sand Nr.6, KIKO Pearly Amazon Green, KIKO Pearly Golden Green

Én így egy réteggel is elégedett voltam, sőt még jobban is tetszett az, hogy a matrica ezüstje egy picit kilátszik, ahogy felgyűrődik a lakkok alatt, ettől még inkább vízalatti hatása van az egésznek. De nem bírtam magammal, és kíváncsiságból felkentem még egy réteget a lakkokból.


Hát hát, így már nem az igazi. Eltűntek az ezüst részek teljesen, és a kis mélyedéseket szinte teljesen ki is töltötte mindegyik lakk. Ez különösen igaz a homoklakkra, ott teljesen el is tűnt a textúra. Szóval maradjunk csak az egy rétegnél, úgy sokkal ütősebb.


Az ilyen matricák leggyengébb pontja általában a tartósság. Itt sincs másként, ne is várjunk csodát, nem fog egy hétig hibátlanul fentmaradni, de szerencsére nem is ígért semmi ilyesmit a csomagolás. Azért kézmosást, egy-két fürdést kibír, egy-egy napra vagy egy hétvégére tökéletes. Eltávolítani nagyon könnyű, csak le kell húzni a körömről, és jön vele az egész lakk is szépen - íme a bizonyíték. :-) 

9 comments :

 1. Egy másik blogon már találkozta ezzel a matricával, ha jól emlékszem havi kedvencek között szerepelt és kértem is, hogy legyen róla poszt mert nagyon kíváncsi lettem. Hát ezt most megkaptam Tőled. Tényleg nagyon klassz, lehet én is kipróbálom majd. Őszi ide vagy oda ennyi nyarat még csempészhetünk a mindennapokba. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Szerintem ez volt az a blog (előző bejegyzés)... :D

   Delete
 2. Különleges és szép, csak kár hogy nem tartós.

  ReplyDelete
 3. Örülök, hogy tetszik, lányok! :)

  ReplyDelete
 4. Tényleg olyan, mint a sellő uszonya, nagyon jóóó :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nekem inkább a korallzátony jut róla eszembe, valahogy a kirajzolódó formák olyan jellegűek. De kékben persze sellőlány. :-)

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!