Hello Berlin!


Hát itt vagyok ismét! Nem is szólhat másról a visszatérős bejegyzés, mint Berlinről, de azért maradjunk a szépség tematikánál: egy berlines manikűrt hoztam. A Moyou nyomdapalettákat azóta kerülgetem, mióta megjelentek a Nailland kínálatában. Mindig megnézegettem őket, próbáltam manikűröket kitalálni a mintákhoz, mi mivel mutatna jól, de a bőség zavarában egyszerűen képtelen voltam választani. Aztán mindez továbbgyűrűzött a honlapnézegetés irányába, aholis megpillantottam a Tourist kollekció Berlin palettáját - és kész, tudtam, hogy ez nekem kell, és hogy ez lesz majd az első poszt főszereplője, ha kiköltöztem.


Hát így indult ez a fekete-fehér manikűr. Először a német zászló színeit akartam használni alapként, de egy kicsit soknak éreztem, így maradtam a szimpla feketénél. Évek óta nem volt egyébként fekete lakkom, igazából sosem voltam nagy híve, pedig elég rock'n'roll, és a megfelelő körítéssel dögös is tud lenni. De most beszereztem végre egyet a Golden Rose-tól, sosem tudhatom, mihez kell alapon. Hát ehhez kellett. :-)


Ahogy írtam, ez az első Moyou palettám, ami egy kicsit keverék: vannak rajta különálló, apró minták és egy egybefüggő nagyobb is, aminek az elemeit lehet hasznosítani. A különállók nagyon tetszenek (Ampelmännchen, aww) de azért megpróbálkoztam a nagyobb mintákkal is. A végeredmény nekem nagyon tetszik, a legegeslegfőbb berlini dolgok rákerültek a körmeimre.
Az biztos, hogy nem az utolsó Moyou palettám ez, a legutóbbi Tropical kollekció nagyon betalált nálam. Flamingók és ananász? Jöhet! De most Berlin.


A Golden Rose lakkból két réteget használtam, gyorsan megszáradt mindkettő, és a nyomdázáskor sem ért váratlan meglepetés, meg sem moccant. A fehér lakk az essence nyomdázós lakkja, nekem ez vált be leginkább, olyannyira, hogy lassan újra is kell vennem. Még az egyik Naillandes bóklászáskor vitattuk meg a nyomdázás mikéntjeit Madlennel, és ő mondta azt a trükköt, hogy egy réteg átlátszó fedőlakk kerüljön a körömre nyomdázás előtt, így ha hibázok, akkor könnyedén eltávolítható anélkül, hogy az alaplakk sérülne. Ezt most volt is alkalmam kipróbálni, és tényleg működik!És hogy milyen Berlin? Nagyon klassz, igaz egyelőre csak az ismerkedés fázisában vagyok. Most még a berendezkedés, lakáscsinosítás a prioritás (ezzel kapcsolatos bejegyzéseket szeretnétek?), aztán jöhet a város felfedezése.

21 comments :

 1. Nagyon tetszik ez a manikűr, szerintem szuper lett!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszi, nehéz szívvel mostam le én is. :)

   Delete
 2. Én meg pont most költözöm vissza Berlinből Pestre... :)

  ReplyDelete
 3. Juhuuuuuuuuu, de állat, tökéletes visszatérés, ezt a palettát az ég is neked találta ki és nanáá, h minden másról is szívesen olvasunk picit! ;) :D
  Ezt pont ebben a fehete-fehér kombóban kellett megvalósítani, nagyon jól mutat. :)

  Mekkora trükk ez az átlátszó fedőlakk alkalmazás, nem hiába, Madlen a beszt körömmágus és eladó. ^^

  ReplyDelete
 4. Szuper lett a bejegyzés, csodás a mani. :) Sok sikert odakint. :)

  ReplyDelete
 5. Gondolhattam volna, hogy nem fogod elaprózni és az első posztod a költözés után igencsak témába vágó lesz, de ez még annál is jobb, mint amire számítottam. :):):) Nagyon tetszik, jó, hogy a fekete-fehér párosításnál maradtál, nagyon ütős lett emiatt. :) Én nagyon örülnék lakáscsinosítgatós posztoknak is! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. De aranyos vagy, hát ez a komment most nagyon megmelengette a szívemet :)

   Delete
 6. Nagyon szuper lett a manikűr, igazan egyben van az egész minden apró részlettel együtt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszi. Bárcsak a másik kezemen is meg tudnám így csinálni. :D

   Delete
 7. Nagyon szuper lett ez a mani! :) Én szívesen olvasnék Berlines bejegyzéseket :)

  ReplyDelete
 8. ohh, Ampelmann is van.... :) :) :)

  ReplyDelete
 9. szerintem is fantasztikus lett! örülök, hogy újra itt vagy velünk :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!