Zöld?!


Mostanában úgy kellenek nekem a friss színek, mint egy falat kenyér. Odavagyok a zöldekért, citromsárgákért, mentákért. Biztos a tavasz hatása. Úgyhogy nem volt mese, tudtam, hogy mindez egy nagyon tavaszi manikűrben fog kiteljesedni, ahol most a zöldeknek hódoltam, de érzem, hogy lesz még más szín is a palettán. A nyomdázáshoz is kedvet kaptam, mostanában úgyis megszaporodtak a bloggerközösségben az ilyen manikűrök. Én megfogadtam, hogy mielőtt új nyomdalemezeket vennék igyekszem a már meglévőket is kihasználni, hát most azt hiszem sikerült.


Még sosem készítettem ilyen két körmön átívelő mintát, pedig nagyon szokott tetszetni másokon. Néha még maga a nyomdázás is kihívást jelent, nemhogy még azt is méricskéljem, hogy a minta passzoljon...Végülis nem lett rossz a végeredmény (főleg első kísérletként), bár igazán csak egy kicsit elcsúsztatva mutatnak szépen a körmeimen.


A hüvelykujjam teljes egészében mintás lett, ez nagyon tetszik, gyakrabban kellene ilyesmit csinálnom. A fehér nyomatok alatt egyébként a Flormar újdonsága a Jelly Look lapul, Turquoise Green színben. Még sokat fogtok hallani erről a lakkról, mert egy álom a formulája, gyorsan megszárad és mesés a színe. Egy másik projekthez vadásztam ezt a színt, és alaposan beletrafáltam, mert most csak ezt akarom viselni!
A mutatóujjamon egy Golden Rose újdonság van, méghozzá a Galaxy családból. Rögtön megragadta a tekintetemet ez az almazöld szín, és bár nekem ez inkább egy fedőlakk, szerintem 3 rétegben már biztosan teljes a fedése - alig várom, hogy így is kipróbáljam. Most a falfehér Golden Rose Holidayre került fel, eredetileg is erre szántam. Nem rossz, nem rossz, csak nem érvényesül eléggé a zöld, inkább a kék mikroglitter csillan meg itt-ott.
A kisujjamra egy nagyon vágyott lakkot kentem fel, amit Edina szerzett meg nekem: ez a Lovely Rio Nr. 2. Innen is köszönöm! <3 Már teljesen lemondtam róla egyébként, és tényleg nem értem, hogy miért ilyen kevés volt kapható ezekből a lakkokból. Mindenesetre kár lett volna kihagyni, mert olyan kis furán néz ki, hogy zöld, de közben kék is a nagy csillámoktól, ahh, nagyon különleges. Nem áll tőlem távol az sem, hogy az összes körmömre felkenjem, de egyelőre csak finoman bánok vele, és keresem a hozzá passzoló lakkokat.

Golden Rose Holiday 83, Golden Rose Galaxy 32, Flormar Jelly Look JL10 Turquoise Green, Lovely Rio Nr.2.

A nyomdalemez, amit használtam sajnos itthon nem kapható, én innen rendeltem. Korábban már láthattatok egy hópelyhes manikűrt is vele, de szerintem az összes sorra for kerülni, mert azon kevés lemezek közé tartozik, amiken az összes minta egytől egyig nagyon tetszik.

19 comments :

 1. ez csodás lett, nagyon tetszik! :)

  ReplyDelete
 2. melyik pontosan a Golden Rose "fedő" lakk? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bocsánat, kiegészítettem a számokkal a bejegyzést, amúgy a 32-es.

   Delete
 3. Gyönyörű lett az a skittlete manikűr. :) Frissek a színek, jó az összhang. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszönöm, már olyan régen szerettem volna ilyesmit csinálni. :)

   Delete
 4. Meseszép! Nagyon tetszik! :)

  ReplyDelete
 5. Nagyon jól néz ki ez a mani :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Folyton a körmeimet nézegetem. :)

   Delete
 6. Hát ebbe én szerelmes lettem!

  ReplyDelete
 7. Gyönyörű! *.* Én örülnék, ha ennyire tudnék nyomdázni, mint te!! :D

  ReplyDelete
 8. Köszi lányok, úgy örülök, hogy tetszik! :)

  ReplyDelete
 9. Gyönyörű lett *-* Imádom, a két körmös mintát, de az összes többi körmöt önállóan és együtt is. Nagyon jól mutatnak együtt ezek a lakkok!

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!