Pandora Essence


Nagyon szeretem az ékszereket, nőként ezzel azt hiszem, nem vagyok egyedül. Talán kevesen tudjátok, de korábban (és remélhetőleg a jövőben is) ékszerkészítéssel is foglalkoztam, így nagyon örültem, hogy egy ilyen presztízsű ékszermárka sajtóeseményén én is ott lehetek.


Nem sok mindent tudtam a Pandora ékszerekről korábban, csak annyi rémlett valahonnan, hogy dán cég, ja és persze a nagyon édes karkötő rendszerükről is olvastam már. Három új megjelenés kapcsán hívták össze a sajtó képviselőit és bloggereket.
Először az anyák napi és a tavaszi/nyári újdonságokról hallhattunk. Előbbi nagyon aktuális, hiszen jövő vasárnap anyák napja, és én tudom, hogy az én anyukám oda meg vissza lenne, ha egy ilyen karkötőt kapna tőlem. Vagy egy kicsit szolidabbat. :-)A tavaszi újdonságokat és az állandó kollekciós darabokat is megnézhettük, ezek közül nekem leginkább az ananászok tetszettek, nameg a türkiz-narancs párosítás. Azt pedig csodálkozással fogadtam, hogy a Pandora kínálatában nem csak a karkötők és charmok vannak, hanem fülbevalók, medálok és gyűrűk is - utóbbiból tudtam volna választani pár szépséget, az biztos. A margarétás kollekció pedig teljesen lenyűgözött, ez lett az abszolút kedvencem az egész asztalról. *.*
A harmadik kollekció volt viszont a délután fénypontja: a Pandora Essence. Ez a kollekció arra épít, hogy minden nőnek van egy (vagy több) olyan fontos érték az életében, ami boldogsággal, elégedettséggel tölti el, ami vezérli a mindennapokban. A Pandora ezeket az értékeket formálta meg egy-egy charmban, hogy talizmánként magunkon viselhessük. Ötletes koncepció, és a tálalás is szemet gyönyörködtető, nézzétek csak ezt a videót. Olyan értékek kaptak helyet, amikkel bármelyik nő könnyen tud azonosulni és egy kis önvizsgálattal meg is találja őket magában, így egy nagyon személyre szabott karkötőt lehet összeállítani a charmok segítségével. Aki kicsit szentimentálisabb beállítottságú, az esetleg erőt is tud meríteni belőlük, hiszen a 24 érték között szerepel a Bátorság, Magabiztosság, Bölcsesség és Remény is. Az én karkötőmön a Béke, a Szabadság és a Boldogság kapna helyet, bár utóbbi, a Happiness vidámságot is jelent, és én mindenképp erről az oldalról közelíteném meg, hiszen a boldogság túlságosan képlékeny fogalom.
Persze olyan értéket is lehet választani, amilyenek szeretnénk lenni, hiszen ez a kollekció arról szól, hogy kik vagyunk, kik szeretnénk lenni. A kollekció 8 nagykövete is pont olyan hétköznapi nő, mint mi (csak kicsit jobb a frizurájuk ;)), szóval az üzenet egyértelmű: mindenkiben ottvan az a bizonyos érték.
Választhattunk is egy charmot, amit nemrég kaptam meg egy takaros kis csomagban. A Szabadságra esett a választásom, ami vicces döntés volt nem sokkal az esküvőnk előtt, de nem is az a fajta szabadság járt a fejemben, ami egy kapcsolathoz köthető. Sokkal inkább a lelki, szellemi szabadság, az a szabadság, amit csak az érezhet, aki biztonságban van. Nem mellesleg ez a charm tetszett legjobban, ezért is döntöttem mellette. :-) Egy, a karkötőkhöz hasonló mintájú nyakláncra tettem fel, és így fogom hordani.Nagyon érdekelne, hogy ti mit gondoltok erről a koncepcióról, milyen értékeket tartotok fontosnak az életben, melyik charmokat választanátok, esetleg van-e, ami hiányoltok?

8 comments :

 1. Én is a Freedom-ot választottam volna :) Esetleg Wisdom, Loyalty, Balance, ezek azok, amik jelentésükben és külsejükben is tetszenek (bár képről elég nehéz megítélni).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ez egy nagyon letisztult összeállítás lenne. :)

   Delete
 2. Hát ember legyen a talpán, aki le tudja szűkíteni ezt a 24-es 'kört' 1-3-5 db-ra ;)
  Sokat nézegettem a charm-okat így a képen, de mindig ugyanahhoz a 3-hoz 'tértem vissza' gondolatban: faith - hope - love.
  Meg is mondom, mi miatt:
  "Most azért megmarad a hit, a remény, a szeretet, e három; ezek közül pedig a legnagyobb a szeretet." (Biblia, 1Korinthus13:13) :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kíváncsi lennék, hogy vajon a 24 felfér-e egy karkötőre. :)

   Delete
  2. Szerintem nem, maximum 3-ra :D
   De ahhoz bankot kéne rabolnom :P

   Delete
 3. de cuki :)
  én szerettem az ékszereidet, van is egy nyakláncom tőled :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. De jó, ennek nagyon örülök! :)

   Delete
 4. nekem is a freedom tetszik legjobban! :) szépek, szépek, de nem rabolták el (egyelőre) a szívem. bár ajándékba biztos örülnék neki (mármint ha a pasi mondjuk ilyet venne, de nem ékszer vásárlós). :D

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!