Comfort Zone


Elég sokat emlegettem már itt a blogon a Catrice C'mon Chameleon szemhéjpúderét, ami továbbra is az egyik nagy kedvencem. De ezzel talán nem sok újdonságot mondtam. :-) Azt gondoltam, hogy mivel megvan ez a szín, többet nem fog érdekelni más cég verziója, de az ördög nem alszik, és amint megtudtam, hogy megszűnik, azonnal bekapcsolt a vészvillogóm, hogy mi lesz, ha elfogy??? Persze a közelében sem járok ilyesminek, de a nagyon kedvenc dolgokból én szeretem bebiztosítani magamat. Úgyhogy ezzel a lendülettel be is dobtam a virtuális kosaramba a Wet n Wild Comfort Zone palettáját a Milani primer mellé, amit amúgy is megrendeltem volna, így legalább nem egyedül utazott hozzám. Nagyon hamar ideértek, nekem pedig nagyon hamar a kedvencemmé vált ez a paletta. Tekintsünk el most attól, hogy benne van ez a különleges szín, és nézzük meg a többieket.


A kezdőknek segítségül még az is a púderekbe van nyomva, hogy a szem melyik részén érdemes bevetni. Kellemes, natúr színösszeállítást kapunk, egy barnás és egy zöldes színsort, amik persze egymással is remekül keverhetőek.
Mindegyik szín eléggé csillámos, de legalább selyemfényű; matt szín nem kapott helyet, ami egyáltalán nem is bánok, mert többnyire az szokott a gyenge láncszem lenni. A szefestékeknek ugyanolyan az állaguk, mint a Silent Treatment palettában: puhák, krémesek és nagyon jól pigmentáltak. Ahogy abban a palettában, itt is van egy gyengébben teljesítő szín, megint csak egy mélyítővonalba való - erre azt a magyarázatot találtam ki, hogy valószínűleg oda amúgy sem vinném fel erősen az adott színt, és még el is satíroznám, így némi munkát megspóroltak nekem. Köszi Wet n Wild! ;-)


A színmintákat úgy készítettem, hogy félig primeren (Essence Colour Arts), félig pedig alap nélkül húztam a csíkot. A sorrend kicsit visszafelé van, de talán megtaláljátok a színeket a panben is hozzá. A leggyengébb, ahogy írtam a szürkés crease szín (balról a második), nem sok különbséget probukált alappal sem, és nem is igazán tetszik. Ezen kívül viszont az összes gyönyörű, különösen a jobbról második fényes barack lett a kedvencem, szinte mindennap használom.


Balról jobbra: C'mon Chameleon és Wet n Wild

Azért persze nem feledkeztem én el a főfőfőszereplőről sem, gyorsan össze is vetettem a C'mon Chameleonnal.
Az látszik, hogy bár hasonlóak, azért van köztük eltérés, így én teljesen jogosnak tartom, hogy megvettem ezt a palettát (ja, ezzel nyugtatom magam..). Mindkettő nagyon szép, de a Catrice púdert egy kicsit így szimplábbnak tartom, a Wet n Wild talán jobban hasonlít a MAC Clubjához. Mondjuk a vöröses alappal azért vigyázni kell, mert könnyen lehet vele betegnek sminkelni.
Fogok majd sminket is mutatni ezzel a palettával, de már csak 3 hét van hátra az esküvőig, így inkább azokon a bejegyzéseken dolgozom. :-)

7 comments :

 1. Megkérdezhetem, hogy honnan rendelted? Amúgy nekem a MUA 12 árnyalat van meg, ami szintén a MAC Club hasonmása, ahogy a Catrice. Nagyon szeretem, szinten krémes és iszonyú nagy. Viszont ezek a Wet'n'wild paletták mindig is érdekeltek :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. eBay, beautyjoint. Nem is tudtam, hogy a MUA-nél is van ilyen szín. :)

   Delete
  2. Van van :) Köszi Legközelebb rendelek wet'n'wildot is :)

   Delete
 2. Nagyon szép ez a paletta, örülök hogy megmutattad! :)

  ReplyDelete
 3. Egyszer az enyém lesz egy ilyen paletta, nagyon szép!

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!