Thunder & lightning


Jöjjön az első Naillandes bejegyzés, már most mondom, hogy lesz egy pár. :) Ráadásul mindjárt egy olyannal indítok, amit még nem is láthattatok (max Instagramon), mert egészen friss szerzemények. Átok nekem az Árkád közelében lakni...Szóval a mai szereplőim mindketten régóta vágyott darabok voltak. A Barry M Blue Grape csak úgy a kéksége miatt (mikor nem vágytam én kék körömlakkra??) a másik pedig a bohókás csillámok-pelyhek miatt. Igazából fogalmam sem volt, hogy a Golden Rose készít ilyen lakkot, de megbizonyosodtam, hogy pont olyan összevissza pelyhes, mint a Models Own Snow Flake vagy a H&M egyik pelyhes lakkja, amit soha az életben nem láttam élőben, csak képen. No szóval, ez AZ a lakk, és végre az enyém! Van egyébként a Golden Rose-nál háromféle ugyanilyen lakk, talán annyi a különbség, hogy ez kékesen irizál, a másik pedig inkább aranylóan, a harmadikra pedig nem nagyon emkészem, de azt tudom, hogy alig bírtam dönteni, és a Models Ownhoz hasonlítgattam őket.

Barry M - Blue Grape, Golden Rose Jolly Jewels 101

Miután kipróbáltam a Barry M Blood Orange lakkját (erről is fogok írni azért!) és személyében megtaláltam a tökéletes pirosat, rögtön tudtam, hogy a Blue Grape is kelleni fog. Meg úgy kb az összes Gelly Hi-Shine. Egyszerűen fantasztikus a minőségük, hígak, de szépen lehet velük lakkozni, és max két réteg kell belőlük, de akár az egy is elég, ha kicsit vastagabban visszük fel. Hamar meg is száradnak, és csodaszép fényesek. Ráadásul olyan de olyan színekben kapható, hogy csak na! Szóval kell kell kell mind!


Ezt a vibráló kékséget dobtam fel a Golden Rose Jolly Jewels 101-ével, és ketten valami hihetetlen összhatást produkálnak. Mintha villám csapott volna az ujjaimba. Vagy mintha a galaxis mélyére néznénk. El sem hiszem, hogy mennyire szép. Ebből egyébként két réteget használtam, hogy maximális legyen a pehely-szám, de már az egy réteg is nagyon különleges volt. A következő próbát világos lakkon fogom elkövetni, szerintem éteri lesz a végeredmény.


27 comments :

 1. Tényleg gyönyörűen mutatnak együtt. Több féle áttetsző helyhes/szilánkos lakkja is van a Golden Rosenak, én is nézegettem valamelyiket, de már nem emlékszem, melyik volt:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahh, köszönöm, ezt a szót kerestem: szilánkos!

   Delete
 2. Szívemből szóltál, ide az összeset! Imádom őket, fantasztikus minőségük van. Ha sorrendet kellene felállítanom, hogy melyik kollekciónak örülök a legjobban, hogy végre nálunk is kapható, akkor tuti, hogy a Gelly Hi-Shine-ok benne lennének a top 3-ban. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Igen igen, simán! Lehet egyáltalán top3-at készíteni? :D

   Delete
 3. Annyira szépséges <3 Novemberben az első dolgom lesz felvásárolni a GR készletet... :D

  ReplyDelete
 4. Gyönyörű! Sajnos nem mostanában megyek Bp.-re :( Pedig ezért a színért odavagyok, mióta megláttam.
  A fedőlakk is csini, minden lakkhoz megy :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Annál nagyobb öröm lesz, ha majd megkaparinthatod :)

   Delete
 5. Amikor megláttam, ez jött ki: azt a rohadt :D!!! Imádom most ezeket a kékeket, és ez a szilánkos lakk dob rajta még egy kicsit! Szuper!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Amikor felkentem, akkor én is ezt mondtam :D

   Delete
 6. ohh. irigyellek. én is szívesen laknék az Árkád közelében. :)
  egyébként eszméletlenszép ez a kék. *-*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Átok ez, én mondom, átok. Nailland, Body shop, most már csak egy MAC hiányzik :D

   Delete
 7. én is itt lakom mellette - még nem tudom eldönteni, hogy ez átok vagy áldás :D
  (roni)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Akkor téged is gyakran foglak a Naillandnél látni az az érzésem! :)

   Delete
  2. Csajok, csatlakozom, én is túl közel lakom hozzá, tegnap toltam egy második körös lakkvásárt, a fene vinné el! :D
   Totál brutál amit itt most bemutattál, mindjárt nyúlok a körömlakklemosóhoz és jól felkenem a bogyós gyümis-ciklámen árnyalatát ennek a lakkcsaládnak! :)
   Pusza: Reni

   Delete
 8. egy ilyen kéket most már én is lövök, szükségem van rá. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Helyes, ez a legtutibb szín a világon! :)

   Delete
 9. Hű, engem nagyon emlékeztet ez a lakk az AVON Opal topperére.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Azt már én is kinéztem, de azt szerettem volna azért előbb látni is.

   Delete
 10. Nincs mese, vissza kell mennem a közeljövőben! Olyan csodás ez a szín és most kicsit rosszul érzem magam amiért egy darab kék lakkom sincs :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hogy lehet kék lakk nélkül élni? :D

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!