Nálam is Nailland!

Igen, én is, mint oly sok blogger ott voltam csütörtökön az Árkádban, ugyanis megnyitotta standját a Nailland. Mostanra már biztosan mindenki hallotta a jó hírt, hogy ezentúl egy helyen lehet kapni számos ismert körömlakkmárkát, úgy mint China Glaze, A-England, Models Own, Seche Vite, Barry M, Golden Rose és az itthon már nem ismeretlen Flormar.

Csütörtökön munka után én is megcsodáltam a standot, és egy rögtönzött bloggertalin is részt vehettem. Persze nehéz úgy beszélgetni, hogy a millió lakk néz rád, és hívogat a színeivel. Hoztam pár képet is, főleg azoknak, akik még nem láthatták élőben a pultot - egyszerűen meseszép.


A Golden Rose lakkok különösen megdobogtatják a szívemet, mert csodaszépek és mellé még az áruk is nagyon-nagyon baráti. A követekző homoklakkjaimat itt fogom beszerezni, az tuti!


A Seche Vite legnépszerűbb terméke az áttetsző fedőlakk, de most kiderült, hogy színes lakkjaik is vannak, főleg az alapszínekben. Egy nude lakkot választottam, nagyon kíváncsi vagyok rá.

Felette pedig a China Glaze végeláthatatlan sora, egyszerűen nem lehet betelni velük! Ezek az ombre szettek pedig nagyon tetszettek, tudjátok, hogy imádom az átmenetes körömfestést.


A Models Own birtokolja a legszínesebb sorokat, amiket valaha láttam. Csodaszépek, és ami a legjobb, hogy kapható a tavaly karácsonyi Wonderland kollekció, és óóóóó, én ebből mennyit fel fogok vásárolni!


A Barry M részlege olyan elegánsra sikerült, hogy csak na, a színek pedig mesések. A Gelly kollekció egy darabját máris elhoztam, és ha szerelem lesz, akkor a többi sem maradhat ott.


Végül az A-England. Eddig csak blogokon olvadoztam a lakkokon, de mióta láthattam őket személyesen is, még inkább rabul ejtettek. A Tristam lakkot már ki is próbáltam, és mivel a minősége is fantasztikus, gondolom nem az utolsó ilyen lakkom lesz. A kívánságlistámat le sem írom inkább :-)


A Flormar pultot sajnos elfelejtettem lefotózni, de egyszerűen annyira beszippantott a sok-sok különleges lakk, hogy az ismerőssel már nem is foglalkoztam. Így sem bírtam végignézni minden színt.

Huhhh, hát nem lehet egyszerű végignézni a képeket azoknak, akik még nem voltak, vagy csak a jövőben terveznek menni. De vígasztaljon az a tudat, hogy hamarosan nyit a webshop, addig pedig biztosan sok-sok bejegyzést olvashattok a bloggereknél is az innen származó lakkokról.
Nagyon örülök, hogy egy ilyen áttörésnek lehettem szemtanúja, remélem ennek az eseménynek lesz még visszhangja olyan formában, hogy más márkák is elkezdenek hozzánk beszivárogni.

Ó, és akkor lássuk az én zsákmányomat, amit egy részről a Naillandes őrangyalkám küldött nekem, másrészt pedig én választhattam ki.

Golden Rose Jolly Jewels 106, Barry M Ridley Road, Barry M Blood Orange, A-England Tristam, Flormar U31, Models Own Valerian, China Glaze Cloud Nine, Seche Vite Simplicity

12 comments :

 1. az a kínos pillanat, amikor spórolós időszakomban vagyok, és közben jövök rá, hogy MINDEN kell innen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hát igen, nekem is iszonyatosan vissza kellett fognom magam. Érik egy lakkstop.

   Delete
 2. amikor tegnap ott jártam, az előttem fizető pont arról beszélgetett az egyik eladó lánnyal, hogy fogják még bővíteni a lakkok sorát, és igyekeznek a felmerülő igényeket is figyelembe venni :)
  eddig (:D) csak két lakkal távoztam, de nagyjából mindet el tudtam volna hozni, már csak a látvány is csodálatos :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jajj, neeeeeeee! Azért jó dolog ez, mert szuper, hogy nem kell rendelgetni, és az árak is rendben vannak, csak hát ez kegyetlenség a magyar női lakosságra nézve! :D

   Delete
 3. valahogy így nézhet ki a mennyország is :D

  ReplyDelete
 4. Ohh anyám, a Golden Rose összes homok hatású lakkját fel fogom vásárolni, nagyon-nagyon-nagyon fáj rájuk a fogam! :D Ha ki lettek volna pakolva, akkor tutira elvesztem a fejem :PPP
  Pusza: Reni

  ReplyDelete
  Replies
  1. Én már láttam őket kipakolva, hát mit ne mondjak, rohadt nehéz volt választani! De egy ezüst homoklakkra még nagyon vágytam, úgyhogy ezt engedélyeztem :)

   Delete
 5. a Models Own lakkokkal már régóta szemezek, mikor megláttam nálatok diszkréten felvisítottam... :D pedig nem vagyok egy nagy lakkozós. :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ha élőben látod a pultod.....uhhhhh :)

   Delete
 6. Oh, sajnos csütörtökön még nem voltam itthon, pedig olyan jó lett volna találkozni! :) Glamour-napokon pótoltam az elmaradásomat és a kuponomat is beváltottam! Komolyan tátva maradt a szám ennyi csodás lakk láttán! :O :DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Biztos összefutunk egyszer itt. Akár véletlenül is, de meg is beszélhetjük előre! :)

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!