Models Own Velvet Goth - Valerian

Mikor megkaptam a Naillandtől a szeretetcsomagomat, az első lakk, amin megakadt a szemem, az a Models Own - Valerian  volt. Hiszen hány lakkot láttunk már bársonnyal borított kupakkal? Én nem sokat. Szóval mindenképp rácsodálkoztam, hogy hűha, vajon miért bársony, és vajon mit tudhat. A válasz rögtön meg is kaptam, amint felkentem: a lakk száradás után matt lesz. Meg kicsit rücskös is, de ezt inkább a benne rejlő csillámoknak tudom be. Aztán persze mindenhol a a Velvet Goth lakkok jöttek szembe, úgyhogy rájöttem, hogy ez a matt felület akar a bársonyra hajazni. Meg kell mondjam, ez így nekem annyira nem jött be. Csodálkoztam is, mert alapvetően az tetszik, amikor egy csillámos lakkot lemattítok, de nekem ezzel a kék alappal valahogy nem működik. Olyan furcsa és a szépen felkenés sem ment túlzottan.De aztán rámentem egy fedőlakkal (NYC Turbo Dry), lesz ami lesz alapon. Az eredmény pedig máris ezermilliószor jobban tetszett: olyan, mintha egy-egy galaxis lenne a körmeimen, a sötétkék alap az űr, a mini ezüst csillámok és a kék glitterek pedig a távoli galaxisok csillagai. Így már nagyon nagyon tetszik, nem is bírom abbahagyni a körmeim nézegetését.


Ami egyébként a Valerian nagy előnye, hogy eszméletlenül gyorsan szárad. Fedőlakkal együtt is pikk-pakk megvolt a lakkozás, úgyhogy érzem, nem az utolsó alkalom volt, hogy használtam. A bársonykupak felett pedig még mindig nem tértem napirendre. :-)


20 comments :

 1. Nagyon szép ez a kék körömlakk <3 Ez a bársony kupak nagyon aranyos, fogdosnám sokáig! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Annyira nem puha, de mindenképp érdekes :)

   Delete
 2. Fedőlakk nélkül szerintem sem az igazi, de azzal csodaszép! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Örülök, hogy más is így látja :)

   Delete
 3. Jaaaj, nagyon szép ez is. :) A feketéért voltam megveszve, az volt az egyetlen, amit meg akartam venni, de a swatchokat elnézve az az egyetlen, ami mégsem mozgat meg. Jajj nekem. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No, arról még nem is láttam képet. Nekem sajnos a bordó is tetszik :/

   Delete
  2. Azt Edina posztja után meg is vettem, de azóta belebolondultam ebbe és a lilába is. Jajj. :D

   Delete
 4. gyönyörű. és tényleg sokkal szebb fedőlakkal. :)

  ReplyDelete
 5. Így fedőlakkal az Essence: Blue Addicted lakkjára emlékeztet :) Szépes!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Annyi, hogy ebből hiányzik a türkizes, zöldes hexagon glitter. Meg, hogy ez két rétegben jobban fed, mint a Blue Addicted.

   Delete
 6. Engem is a Blue Addicted-re emlékeztet, mattító lakkal nagyon hasonló finise van, mint ennek eredetileg.:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Most visszanéztem a képeket, és tényleg tökre hasonlítanak, csak a zöldes glitter hiányzik ebből. De hát pont így szép :) Nem is tudom, hogy mattítottam-e valaha.

   Delete
 7. Nem jut eszembe, h hogy hívják azt az essence lakkot, ami pont ilyen (mint ez fedőlakkal), de mindannyian nagyon csípjük. :) A plüss kupakot nem értem, nekem nem jön össze ez a finish a plüssel.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Csak nem te is a Blue Addictedre gondolsz?! Itt feljebb már többen felvetették, de ebből hiányzik az a spiritusz, ami a BA-ban megvan :-) Nah, hát az nekem sem, de talán Arabella írta azt, hogy a plüss sem plüss, hanem keményebb, érdes felület, és ahhoz hasonlít a lakk felülete. Szerintem igaza van.

   Delete
  2. elfelejtettem idelesni, de most azonnal beugrott nekem is a blue addict neve, ejjj. :)
   igaza van Arabellának, neked pedig pláne, tudom, h mire gondolsz! ;) ma Edina írt róla, omár 2x néztem meg azt a posztot is. :D

   Delete
 8. Ezzel a fedőlakkal tényleg egy álom lett, komolyan nem bírom levenni a szememet róla! *.*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Én sem, én sem! Már harmadik napja gyönyörködöm benne :-)

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!