Golden Rose Holiday

Egy igazi ünnepi lakk a mai főszereplőm: a Golden Rose karácsonyi kollekciójából választottam egy ezüst színű homoklakkot, az 51-es számút. Nagyon érdekes, hogy míg a sima lakkok állagát tekintve elég nagy eltérések lehetnek a különböző márkák között, addig az általam próbált homoklakkok mind teljesen egyformák voltak. Ugyanolyan a száradási idejük, ugyanolyan tartósak, általában két rétegben fednek, a felületük is megegyezik. Érdekes. Gondolom adott a formula, amit kikevernek, és eltérni nem nagyon lehet tőle.

Már az IsaDora téli kollekciójában is nézegettem az ezüst lakkot, vagyis a Diamond Crusht, de mivel csak egyet engedélyeztem magamnak, végül a kicsit különlegesebb Wine Crusht hoztam haza, az ezüst homoklakk pedig maradt kívánságlistás. De aztán jött a Nailland és a Golden Rose, így végül csak meglett az ezüst vágyam. Azóta Edina azt is kiderítette, hogy a Wine Crushnak is van másolata a Golden Rose-nál, és gyanítom, hogy ez az ezüst is nagyon nagyon hasonló az IsaDora verziójához. Kicsit azért bosszant a dolog, de hát megtanulhatnám már, hogy érdemes várni, mert mindig, MINDIG van hasonmás mindenből!No és akkor lássuk ezt az ezüst kis szépséget. Igazán megérte beruháznom rá, mert ez a tökéletes téli lakk. Már látom magam, ahogy a kékre fagyott kezemmel a szikrázó hóból készítem a hóembert, és ez a lakk csillog, én pedig azt sem tudom, hogy mi vakít jobban: a hó vagy a körmeimen lévő csillámmennyiség. Egyszóval: csillogás kimaxolva. Szerintem gyönyörű szép, nagyon elegáns és hasonlóan a többi homolakkhoz, nagyon jól bírja a házimunkát is.
Már látom előre, hogy a még hiányzó homokszíneket a Golden Rose-tól fogom bezsebelni. És akkor a Jolly Jewels-t és a sima lakkokat még nem is említettem. Golden Rose, Golden Rose, te egyre szimpibb vagy nekem, örülök, hogy megérkeztél! :-)


22 comments :

 1. Gyönyörű *.* azt hittem, egyáltalán nem fogott meg engem a sand láz, de kezdek megtörni. Ez hányas számú?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ó, én is ágáltam ellene, de beszippantott :-) Nem is írtam bele, na most pótolom. Az 51-es számú.

   Delete
 2. nagyon szép ez a lakk! :)

  ReplyDelete
 3. hihetetlenül gyönyörű, legközelebb ha ott járok tuti beszerzem :)
  (roni)

  ReplyDelete
 4. gyönyörű ! engem már a karácsonyra emlékeztet! Karácsonyra lehet én is beszerzem :))

  ReplyDelete
 5. Nagyon szép, tényleg fagyos színe van!

  ReplyDelete
 6. Hú, nagyon tetszik ez a lakk, pedig alapból én sem vagyok oda a sand lakkokért.

  ReplyDelete
 7. Mint már sokan írták: Gyönyörű! Egyszerűen ez a szó jellemzi ezt a lakkot, jó ránézni, sőt szerintem lehetetlen nem ezt nézegetni egész nap :)

  ReplyDelete
 8. Csodaszép! Biztos GR sand lakkot én is be fogok szerezni, ez is kívánságlistás darab nálam :) Most hogy láttam általad még jobban tetszik mint előtte.

  ReplyDelete
 9. nem vagyok egy ezüst lakkos, mármint utóbbi években max. a holok jöttek be, de ez tényleg mesés! :) sztem a wine crush ikertesó mellé ezt is megveszem... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. SZERELMES VAGYOK!!!!!!!!!!! megvettem A KÉK BARRY M csodát, még csak itt díszeleg előttem az asztalon, de ma este ki kell próbálnom. a csudabájos gr jj 101-est is elhoztam, nem bírtam lebeszélni magam róla. meg még az 57-es gr holiday lakkról (azonnal két példányban szereztem meg, igaz egyik egy barátnőmé lesz). NEM ÉR, h túl közel lakunk az árkádhoz (és hirtelen az intersparba is visszaszoktam, bár gyanítom, h a nailland hatása ez is...) -bár Edina nem a szomszédból is megoldja :D

   szóval ha csuklottál ma a primőrös móka után, miattam volt! ;) :D (már csak abban reménykedek, h az én béna körmeimen is bírja 4 napig mondjuk és akkor végem van!:))

   Delete
  2. bakker, én ehhez az ecsethez nem vagyok kellően profi, így utána sok munka van a takarítással, de amúgy mesés lakk és pikkpakk szárad! :) viszont abszolút beugrott, h régen miért nem lakkoztam... :/

   Delete
  3. Hm, most így próbálok visszaemlékezni, hogy milyen volt az ecset, ez a hosszú, vékony? El lettünk kényeztetve a kis tömzsi ecsetekkel, az van. De azért örülök, hogy tetszik a szín, gyakorlással pedig majd belejössz az ecset kezelésébe is. :)

   Delete
  4. azaz! pedig az orly lakkoknak is hasonló van, de azzal mégis megy a pingálás. bár lehet, h azért, mert csak gyönygházas-irizálós orlym van, más a lakk sűrűsége is. mindegy, nem adom fel. :)

   Delete
 10. De szép!!!! :)) Tényleg tökéletes téli lakk... felírom a kívánságlistára. :)

  ReplyDelete
 11. Az élő bevizsgálást követően egyre biztosabb vagyok benne, hogy ez nekem is kelleni fog. :)

  ReplyDelete
 12. Én is érzem, hogy kelleni fog! Sőt, egyre több Golden Rose lakk van a listán. Persze én is a Wine Crush-t vettem meg, de annyit áhítoztam utána, hogy végül nem bánom. Ez a lakk szó szerint mesés, elképzeltem hozzá a havas tájat, az üveg cipellőt és persze a hintót is. :)))

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!