Honeymania

Mivel a mai napon kerül az itthoni The Body Shop boltokba a várva várt Honeymania (illetve ma nyitja meg kapuit az Árkád-beli új bolt is), gondoltam megírom az első benyomásaimat a termékcsalád néhány tagjáról. A termékeket Berlinből kaptam, így egy kicsivel a hazai megjelenés előtt tudtam kipróbálni őket.


A három termék, amit kaptam: testvaj, ajakápoló és a szappan (rémisztő darázsnyomattal, váááá!). A szappant a hidegebb időkre tartogatom, meg aztán nem hiszem, hogy olyan nagy extra lenne, azon kívül, hogy mézes. Ha mégis, akkor mindenképp megírom :-)
Viszont a testvajról és az ajakvajról már inkább be tudok számolni! Érdekes, hogy egy termékcsalád, mégis egészen különbözőek. Az ajakvaj már ránézésre is sok-sok méhviaszt tartalmaz, mert viaszos a kinézete és az állaga is, még az illata is. Persze a mézet is érezni benne, de korántsem olyan erősen, mint a testvajban. Emiatt nem lett a kedvencem, mert egyrészt hiányzik a méz, másrészt ki nem állhatom a viaszos érzést az ajkaimon - egyetlen rúzst sem lehet értelmesen felvinni rá. Éjjelre viszont szuper, reggelre pihe-puha a szám, de mégis csalódás egy kicsit, mert sokkal mézesebb, krémesebb dologra számítottam.

A testvaj viszont már annál inkább tetszik. Nem csak a mézet érezni, hanem egy kicsit virágos beütése is van, nem tudom, talán akác? Mindegy, a lényeg, hogy fantasztikus! Anno a csokissal voltam hasonlóan nagy szerelemben. Úgy tűnik, hogy nekem a testvaj téli termék, ha pedig téli, akkor az édes, kuckózós illatok a gyengéim. Amúgy mindent tud, amit a TBS testvajak általában szoktak, úgyhogy nem is szaporítom erről a szót tovább. Az egyetlen aprócska észrevételem: lehetne valamivel tartósabb az illata. A mézbe burkolózást még sokáig érezni akarom, és a vaj önmagában alig pár órát bír csak ki. Azt hiszem ezen segíteni fogok a tusfürdővel és akár az EDT-vel is. Hú, utóbbira egyébként nagyon kíváncsi vagyok, alig várom, hogy megszaglásszam és lássam, hogy milyen a bőrömön.A kinti  boltban a vásárlás mellé egy cuki kis mézescsuprot adtak, amiben etióp erdei méz van. Hmmm, jól hangzik és milyen kis cuki már! :-)

Estefelé én is beugrom az Árkádba megcsodálni az új boltot (már a negyediket!) és persze tobzódni a mézes cuccokban! Ki jön még?

22 comments :

 1. Ó, amint tehetem, én is lecsapok majd rájuk :-)

  ReplyDelete
 2. Nem megyünk együtt? Szívesen megnézném én is az új boltjukat! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hát, fél nyolc körül én biztosan ott leszek :)

   Delete
  2. Dettó, ott leszek én is este, hiába toporzékol már most a pénztárcám :D
   Pusza: Reni

   Delete
 3. Nekem a testvaj eléggé tartós illatú, ha este bekenem magam fürdés után, még reggel is abban úszik a szoba. Az ajakápoló pedig tényleg nagyon jól hidratál, de megint csak azt tudom írni, hogy én tudtam rá rúzst vinni. :D Igaz, egy kicsivel korábban kentem be vele a számat.
  A parfüm pedig egy minimennyország! Hasonlóan intenzív illata van, mint a testvajnak, nekem kb fél napot bírt ki, és ahogy sétáltam mindig megcsapott ez a mennyei kis aroma! :)
  Komolyan elgondolkoztam még a radíron, és a tusfürdőn. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meg fogsz győzni erről a parfümről, most nem is tudom mit választok majd este!:)

   Delete
  2. Maria: ez a vicc, hogy este bekentem magam, de reggelre semmit nem éreztem már belőle :-( Érzem, hogy a parfüm lesz a gyengém!

   Delete
  3. Szabina: Bocsi, de tényleg rettentően jóóó :D

   Carmenesque: Nem értem miért. :( Én ha a kezemet bekenem vele, azt is jó sokáig érzem. Bár szerintem ez bőrtípustól is függhet, de ami kétségtelen, hogy a dolgát nagyon is jól végzi! Ha a testvaj illata tetszett, akkor lehet tényleg a parfüm lesz a gyengéd. :D

   Delete
  4. Hát a parfüm nem lett szerelem, ezt sem éreztem különösebben tartósnak. Alig 2,5 órája, hogy magamra fújtam, de már szinte semmi nem érződik belőle, csak valami virágillat. Úgylátszik, lehet, hogy tényleg nem passzolunk. :(

   Delete
 4. Én megyek!!!:) Nagyon vártam már a Honeymania-t, imádom a mézet. Az a kis csupor nagyon aranyos!:D

  ReplyDelete
 5. Annyi blogon megjelentek a tesztek erről a vonalról, hogy muszáj lesz megszaglásznom, kíváncsi lettem!

  ReplyDelete
 6. de jó szappan, biztos jó termékek lehetnek!!

  ReplyDelete
 7. Méééz! Jajj de vártam már! :)
  Úgy 1,5 hónapja volt szerencsém állásinterjúra menni a TBS-hoz, ott láttam meg a főhadiszállásukon egy dobozban. 5 percig bámultam h ilyet én nem ismerek, aztán rájöttem h persze h nem, mert még nincs is forgalomban. :D Így kezdődött a szerelem... Fizu után betárazok belőle (ha marad még...gondolom ő a téli limitált).

  ReplyDelete
 8. Replies
  1. Ó, miért nem köszöntél rám? :-)

   Delete
  2. szándékomban állt, de egyrészt én már rohantam el, te meg akkor érkeztél, másrészt lejátszottam magamban a jelenetet, és hát mókás volt (mert én ugye ismerem az arcod, míg neked lövésed nem lett volna, ki vagyok) :-))

   Delete
  3. Ha mondod, hogy olvasol, akkor megismerlek. Na majd legközelebb :))

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!