AVON újdonságok

A múlt héten egy kellemes összejövetelen jártam, ami az AVON sminkkollekciójának megújulása apropóján került megrendezésre. Koktélokkal és rágcsákkal vártak az AVON központban minket, bloggereket, majd egy érdekes előadást hallgathattunk meg egyrészt a megújuló termékskáláról, másrészt pedig Lendvai Lilla, stylisttal beszélgettünk a színekről.Az újítás főként a sminktermékek vonalán jelenik meg, ez egyrészt a színskálát érinti, másrészt az összetételt. A 60 új rúzs olyan ápoló, hidratáló összetevőket tartalmaz , mint pl a shea vaj vagy a sarki szeder, illetve a True Coluor Technology lehetővé teszi, hogy a színpigmentek a nap folyamán fokozatosan megújuljanak, így sokkal intenzívebb színeket kapunk, mint korábban. A visszafogott színpaletta eddig nagyon is jellemző volt az AVON-ra, úgyhogy kíváncsi leszek, hogy az új színek mennyire lesznek kirobbanóak.


 Emellett a tartósságra is nagy hangsúlyt fektetnek, így egy szupertartós szemhéjtus és alapozó is megjelenik az újdonságok között. A szemhéjpúder palettákat is úgy állították össze, hogy a színek bármilyen alkalomra megállják a helyüket ráadásul a nagyon kezdők is tudják majd használni, a számozással megkönnyítik a színek felvitelét. A porokat szárazon és nedvesen is lehet majd használni.

Ami még újítás, és azt hiszem ez az egész koncepciót érinti, hogy a korábbi latinos, kreolos bőrű modellek helyett az északibb szépségek kerülnek előtérbe, porcelánbőrű és szőke lányok fognak a katalógusban szerepelni - őszintén remélem, hogy ez az igazán világos alapozók eljövetelét is jelenti. A termékfotók is letisztultabbak lesznek, bár ez nem tudom mennyire érdekel titeket, de a fotós-énem már nagyon kíváncsi, és őszintén remélem, hogy a minták is színhűbbek lesznek valamivel.


Sajnos el kellett jönnöm elég hamar, így a többiekkel már nem nagyon tudtam beszélgetni, de az ajtóban még megállítottak egy fénykép erejéig, illetve egy szuper goodie baget is kaptam az újdonságokkal teletömve. Hamarosan érkezik róluk részletesebb vélemény is, mire vagytok kíváncsiak?

18 comments :

 1. Igazán jó kis élményben volt részetek!
  A paletták, a rúzsceruza és a szájfény érdekel leginkább :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Igen, jó volt nagyon, főleg, hogy olyanok is voltak, akikkel még nem is találkoztam, vagy csak nagyon ritkán. :-)

   Delete
 2. az a három szájfény tetszik legjobban :) de mindenről szívesen olvasok!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Valószínűsítem, hogy a száj-dolgok irányába fogok először elindulni.

   Delete
 3. Kíváncsi vagyok, mert eddig nem voltak túl jó tapasztalataim az Avon sminktermékekkel kapcsolatban.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Én nem is nagyon ismertem őket, egy rúzsom és szájfényem van összvissz.

   Delete
 4. Jaj de jó ezt hallani, hogy megújulnak. Sminktermékek terén nem nagyon szerettem őket, valahogy egyik sem fogott meg. Ez viszont nagyon kecsegtetően hangzik. Már alig várom :) A goodie bag tartalma is nagyon tetszik, leginkább az alapozókra és a rúzsokra vagyok kíváncsi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Az alapozókat még meglátjuk, mert az egyik biztosan sötét, de talán a másikkal szerencsém lehet. :)

   Delete
 5. Az Avontól sminktermékeket még nem próbáltam, ezért mindenre kíváncsi vagy :) Ami talán legjobban érdekel, az az alapozó! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oké, úgyis ritka nálam az alapozó-teszt :)

   Delete
 6. engem a szemhéjtus érdekel a legjobban, hogy tényleg olyan tartós-e :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No, erre speciel remek alany vagyok, mert eddig nem találtam sok olyan tust, ami tartós lenne, a tartósnak kikiáltott verziók meg aztán főleg nem voltak azok. Úgyhogy ezzel igyekszem nagyon.

   Delete
 7. Már a régi termékeket is imádtam, remélem az újak is szuperek, sőt szuperebbek lesznek, várom a teszteket. :) Mondjuk a paletták régi elrendezése nekem jobban bejött.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hű, most nem is ugrik be hirtelen, hogy milyen volt a régi elrendezés.

   Delete
  2. Kerek formájúak voltak a panok és egyenlő távolságra voltak egymástól. Na de ez csak az én bogaram, szeretem a katonás elrendezéseket. :)

   Delete
 8. De szép képek! És köszi, hogy rólam se valami nagyon bénát tettél ki :DDD Pusza érte!

  ReplyDelete
 9. Viszonylag sok AVON sminktermékem van, de a többségével nem voltam/vagyok elégedett, kíváncsian várom hogy az új termékek hogyan teljesítenek. :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!