Gerovital H3 Evolution éjszakai krém


Még májusban kaptam ezt a krémet a Farmectől, és 1 hónap intenzív használat után el is jött az ideje, hogy írjak róla. Ő a Gerovital H3 Evolution éjszakai krém ♦.
Nem szoktam szeretni az éjszakai krémeket, mert bármi, amit eddig próbáltam reggelre szörnyen nézett ki a bőrömön: zsíros volt, fénylett, tág pórusok - minden borzalom. Ezért legtöbbször nappali krémet használtam éjjelre is, (ami nem biztos, hogy a legokosabb ötlet, mert elég sok krémben van fényvédő, ami éjszakára ugye minek), ami egy áthidaló megoldás volt a zsíros, nehéz kencék helyett. Aztán jött az aloe gél, meg a hámlasztók, és éjjelre már nem nagyon használtam ezeken kívül mást.
Úgyhogy nagyon kíváncsian fogtam neki a próbálgatásnak, eléggé izgultam is az első reggelen.


De előbb lássuk mit ír a cég erről a krémről:

A Sepilift és a Gatulin-kivonat intenzív feszesítő hatásának köszönhetően a bőr hosszantartóan hidratált és tonizálttá válik, a ráncok eltűnnek. 
A krémben lévő szuperoid-dizmutáz, az A- és E-vitaminok, valamint a kollagénrostok megakadályozzák az újabb ráncok kialakulását, feltöltik és regenerálják a bőrt. A GP4G, mint a tiszta energia forrása, regenerálja a bőrt, és átalakítja a szerkezetét.
A liposzómák és a Hialuronsav beszívódnak a bőrbe, így belülről töltik fel a ráncokat. Száraz bőr esetén ajánlott.
A Gerovital H3 Evolution termékek három aktív összetevővel lassítják a napsugárzás és a levegőszennyezés okozta bőröregedési folyamatokat, és csökkentik a biológiai sejtöregedéssel együtt járó hatásokat.
 • szuperoxid-dizmutáz (SOD) a leghatékonyabb emberi szervezetben előforduló természetes antioxidáns enzim, mely a szabad gyököket vízzé és oxigénné alakítva hatékonyan védi a bőrsejteket.
 • trilagén, mely aktív peptideket és fehérjéket tartalmaz, hatékony a ráncok ellen, elősegíti a kollagén- és elasztinrostok képződését, és növeli a kollagénszintézist.
 • A Farmec kozmetikai vállalat által kifejlesztett újgenerációs hatóanyag, a GPG4 tiszta energiaforrásként javítja a sejtek energiatermelését és raktározóképességét.

Hát ez elég tudományosan hangzik, én az összetevők nézegetéséből annyit szűrtem le, hogy sajnos sok benne a parabén. A krémet 30 év felettieknek ajánlják, mint öregedésgátlót, és bár én még alulról súrolom a harmincat, engem ez nem zavar, simán kipróbálom én az 50-eseknek ajánlott krémet is. Nem lehet elég korán kezdeni. Meg aztán nem is fogja megkérdezni, hogy elmúltam-e már 30. :-)


A krém egyébként könnyű zselés anyag, kellemes krémes illattal. Bár hamar beszívódik, az arcbőr utána mégis ragadós egy kicsit, ezért máris féltem, hogy nem lesz jó, és reggelig is ilyen ragacsos marad. Ekkor ért a kellemes meglepetés. A krém ugyanis tökéletesen felszívódott éjjel, és az arcom is teljesen matt lett reggelre - még a legpárásabb, legmelegebb éjszakákon is így történt. Ez azért nagy szó, mert nincs rajta semmilyen mattító varázsige, és nem is kifejezetten zsíros bőrre való, inkább száraz, dehidratált bőrre ajánlják. Ráadásul minden egyes éjjel ezt tapasztaltam, pedig napközben harcoltam eleget a zsírosodó bőrömmel...Úgyhogy már ezért megérte kipróbálni!


Az egy hónap használat alatt nem vettem észre különösebb változást a bőrömön, nem lett szuper sima és olyan feszes, mint 16 éves koromban. Szerintem ezt egyetlen krém sem tudja produkálni, de azt gondolom, nincs is rá feltétlenül szükség. Nem is vagyok az a nő, aki kétségbeesik, mert van egy-két ránc a szeme körül, és legszívesebben rohanna plasztikáztatni - már csak az elrettentő példák is visszatartanak ilyesmitől (Nicole Kidman khm). Viszont nekem minden reggel jó érzés, hogy szép bőrrel ébredhetek, és nem kell 6 különböző kence, hogy valami életet leheljek a fáradt tekintetembe, és alapozóval vagy egyéb turpissággal kendőzzem el azt, ami nem tetszik.
A krémben még szerintem van 1-1,5 hónap, meglátom mi lesz a végeredmény.

Nektek van valami bevált krémetek a Gerovitaltól? Jöhetnek az ajánlatok!

2 comments :

 1. "bár én még alulról súrolom a harmincat" - ezt nem is gondoltam volna, szerintem fiatalabbnak nézel ki:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mázlista vagyok, jó géneket kaptam. :-) Anyukám sem néz ki annyinak, amennyi.

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!