Veet Cipőmánia & rekavago - beszámoló


Múlt héten egy nagyon izgalmasnak ígérkező rendezvényre voltam hivatalos, ami a Veet Cipőmánia névre hallgatott. A Veet idei mottója ugyanis a "szép lábhoz szép cipő dukál" így aztán a Veet összefogott Vágó Réka cipőtervezővel és kollaborációjuk gyümölcse lett a Cipőmánia. A helyszín a Le Meridien White Lounge bár volt, egy kellemes, hófehér kis helyiség, ahova rengetegen zsúfolódtunk be, bloggerek, újságírók vegyesen. A kinti pára és a bent elfogyasztott Kir Royal megtette a hatását, és rövid időn belül szakadt rólam a víz, így aztán nagyon örültem, hogy az effektíve sajtótájékoztató részen gyorsan túl is estünk. A szervező Well PR és a Veet képviselője mellett persze maga Vágó Réka is jelen volt, hiszen egy szuper programmal kedveskedtek nekünk, illetve Réka beszélt a Veet Facebook oldalán elérhető cipőtervezőről is, ahol bárki elkészítheti a saját álomcipőjét, és amelyik leginkább elnyeri Réka tetszését, azt el is fogja készíteni.A program is természetesen a cipellőkhöz kapcsolódott, ugyanis minden résztvevő kapott egy szandált, amit aztán kedvére kidekorálhatott. Sokféle díszítőelem volt az asztalokon, meg jó nagy zsúfoltság is, úgyhogy én végül csak felragasztottam két nagy türkiz gyöngyöt és próbáltam valami masnifélét varrni limezöld bőrből.  Mindenesetre a képzeletemben jobban nézett ki a szandi, mint ott, így az is lehet, hogy lebontom, és valami mást találok ki rá - pl nagyon tetszettek a szegecsek, csak mire én kapcsoltam, már szétkapkodták őket a lányok - hiába, még mindig nagyon menő. Az ötletet viszont zseniálisnak tartom, nagyon élvezetes és kreatív délután volt.


A program végén mindenki kapott goodie baget, az enyémben egy gyantázó készülék volt, amit már ki is próbáltam, szerintem fogok róla írni, mert ilyesmi még nem volt nálam, és nem csak a blogon nem. Szóval egy igazi gyantaszűz véleményére számíthattok. :-)


Nagyon jól éreztem magam, a bloggerlányokkal is öröm volt találkozni, mint mindig. Még egyszer köszönöm a Veetnek és Well PR-nak a meghívást és a remek fotókat is!

10 comments :

 1. Hű, ez nagyon jól hangzik. :)

  ReplyDelete
 2. Nagyon jó lehetett! :)))
  A szandi szuper lett! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. A virágos nem az enyém, csak illusztráció, ahogy mondani szokták :-)

   Delete
  2. Nem akarod megmutatni a tiédet? :)

   Delete
  3. Imhol: http://statigr.am/viewer.php#/detail/471752514500157413_51712934 :) Azóta persze már szétkaptam :D

   Delete
  4. sajnos nem lehet megnézni, bejelentkezési azonosítót kér,stb...
   A szandálokat megkaptátok, hazavihettétek? Mindenki a saját méretében kapott szandált? Erről nem írt senki :)

   Delete
  5. Akkor talán: http://instagram.com/p/aMAGmYrd_l/
   Remélem most már látszik, bár eddig a statigram sem volt regisztrációhoz kötve, érdekes.
   Igen, megkaptuk, de persze ne rekavago szandálra gondoljatok, hanem csak egy egyszerű gumiszandira. A meghívóban megkérdezték mindenkitől a cipőméretét, de aki nem adta meg, annak is tudtak adni azt hiszem. Én megadtam, úgyhogy névreszóló, blogcímmel ellátott szandit kaptam. :-)

   Delete
 3. Végre valaki írt róla egy beszámolót!!! :) Csorgatom a nyálam az Instán mióta csak ott voltatok... :D de írni senki nem írt mostanáig semmit.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Szerintem lesznek még erről posztok, meg is unjátok majd :-)

   Delete
 4. You are invited to my "International Giveaway sponsored by Naked Minerals."

  Visit: http://beauty-fulll.blogspot.com/2013/06/international-giveaway-by-naked-minerals.html

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!