Safe Play

Ezt a sminket hívom úgy, hogy safe play, mert bárhol megállja a helyét, finom sminkként hat, de igenis sminknek néz kis, ráadásul csupa kedvencemet sorakoztattam fel. Ugyan kicsit extráztam a műszempillával, de milyen állati jól néz már ki becsukott szemmel! Nyitott szemmel annyira nem nagy szám - ha jól emlékszem, nem is ezt a pillát akartam megvenni anno, hanem egy sűrűbb változatot, de a cég szerencsétlenkedett, így ezt kaptam. Szerintem túl hosszú, ennek ellenére sem ível felfelé eléggé, hiába nyomkodtam rajta a szempillagöndörítőt.
A BBről fogok írni szerintem, mert a mintácskáimat halálra tesztelgethetem, de így két használat után még nem mertem nagyobb következtetéseket levonni, max a képeket nézve annyit, hogy egy icipicit sötét nekem.Arc/Face: Skin Food Aloe Sun BB krém, Nyx Taupe, Nyx Terra Cotta , MAC Lightscapade MSF, Max Factor Creme Puff Translucent

Szem/Eyes: Benefit Birthday Suite, Wet'n'Wild Silent Treatment Palette (mindegyik szín), Catrice It's a girl!, Lovely tus, Red Cherry #DEL szempilla + Duo ragasztó, Clinique Hight Impact Mascara, MAC Graphblack Technakohl Liner, Rimmel Scandaleyes Kohl Kajal Nude (vízvonalon), Sans Soucis Blue Denim Eyeliner (alsó szempillatőnél), Catrice Eyebrow Designer Natural Light Brown

Száj/Lips: MAC Fast Play rúzs, Avon Golden Peach szájfény

5 comments :

 1. Nagyon szép lett, nekem nagyon tetszik! :-)

  ReplyDelete
 2. De szép! :) Én is kedvelem ezt az egyszerű szemfestést. A műszempilla nálam is megvan, csak 3D-s.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Na jó ez hülyén hangzik, mindenkinek a szempillája 3D. :D Szóval nekem az van amit a kozmetikus rak fel szálanként egyesével... Szerelem! :)

   Delete
  2. Jaja, tudom miről van szó. :) Sosem gondolkodtam még rajta, mert nem vagyok biztos abban, hogy jól állna. Meg aztán én szemdörgölős lány vagyok, és úgy tudom, azt tilos, mert lepotyog minden.

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!