MAC - Fast Play


Még karácsonyra kaptam a legjobb barátnőmtől egy MACes ajándékkártyát, és a héten végre sikerült eldöntenem, hogy mit is vegyek belőle. Igen, három hónap kellett a választáshoz. Nem volt könnyű menet. Mindenképpen olyasmit szerettem volna, ami nagyon tetszik, és amit sokat tudok használni...Első körben fogalmam sem volt, hogy milyen termékek között nézelődjek: szemhéjfesték legyen? Rúzs? Pirosító (nem, az tilos!)? Megpróbáltam végiggondolni, hogy mi is igazán fontos nekem a sminkelésben. Arra jutottam, hogy a szemsmink a legkevésbé élvez prioritást, ezért a szemhéjfesték már ki is esett. Nagyon szeretem a pirosítókat, de már annyi de annyi van, ráadásul nincs is olyan konkrét szín, amire nagyon vágynék - már minden kívánságlitás darabot megszereztem (jó egy még van, de az limitált és amúgy is pssszt). Szeretem a tökéletes arcbőrt, de úgy érzem, még nem állok készen a MAC alapozóira - ez egy későbbi fejezete lesz az életemnek. Így végül a rúzsoknál kötöttem ki, mivel szeretem a számat kifesteni, általában jól is áll, a szájfényeket meg nem annyira szeretem. Persze volt rengeteg kiszemeltem, a fejemben ugyanis él egy kép a tökéletes színű rúzsról, de azt még nem alkották meg - vagy csak szimplán nem találtunk még egymásra. Szóval számos esélyest kipróbáltam, de magamon nem tudtak meggyőzni: vagy nem tetszett a színe élőben, vagy tetszett, de nekem nem állt jól. Végül a jól bevált "húzzunk végig a kezünkön minden színt, hátha meglesz az igazi" módszerhez folyamodtam, és bejött, mert megtaláltam a színemet.

A rúzs, amit végül választottam a Fast Play nevet viseli, és meg kell mondjam, eddig még sosem hallottam róla. Nem tartozik a népszerű, sokat emlegetett rúzsok közé, mint a Ruby Woo vagy az Impassioned, nem szerepel minden beauty blogger rúzskollekciójában, még Temptalianal sem találtam róla semmit.


A MAC honlapja szerint ez egy Neutral Pink vagyis semleges rózsaszín rúzs, és az Amplified Creme családba tartozik. Szerintem sokkal inkább egy barnás-piszkos-mályvás hússzín, minimális rózsaszínnel szerencsére. Nos azt hiszem, ez a kedvenc színem, rúzsban legalábbis biztosan. Pontosan ilyen színe van a számnak is, persze halványabb, de emiatt nagyon is komfortzóna terület nekem ez a szín, a kedvenc rúzsaim is innen kerültek ki. Az amplified creme egy krémes, nagyon jó fedő rúzst takar, elég nehéz viselet, nagyon is érződik az ajkakon, hogy rúzs van rajtam. Ugyanakkor nagyon kellemesen hidratál, és a krémessége miatt könnyű felvinni is. 


Össze is hasonlítottam azokkal a rúzsokkal, amik ebbe a színcsaládba tartoznak, és nagyon kedvelem őket. Azért szerencsére van köztük különbség is, bár elképesztő, hogy mennyire hasonlít a Fast Play a kedvenc Rimmel rúzsomra.


Azt hiszem nagyon jól választottam, és egy abszolút megbecsült, kedvenc-várományos darabbal lettem gazdagabb. Innen is köszönöm még egyszer! <3

11 comments :

 1. Annyira szépek ezek a színek a szádon! Az a Rimmel nekem is megvan, és az én szám színe is pont ilyen, imádom :)

  ReplyDelete
 2. imàdom az ilyen szinu ruzsokat.ez is nagyon szuper..felkerult a listàmra

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jajj, a lista, nekem is kilométer hosszú :)

   Delete
 3. Ahogy megláttam a szádon, ugyanez volt az első gondolatom, hogy akárcsak a 08-as Kate Moss rúzs:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Érdekes, de a boltban nem jutott eszembe, csak annak örültem, hogy végre magamon is tetszik. :)

   Delete
 4. Nagyon szép, bár a Kate Moss is az :]

  ReplyDelete
 5. Annyira jó színe van. O.O

  ReplyDelete
 6. béna vagyok és pár napja nem küldtem el a megírt kommentet, de most akkor is: ZSENIÁLIS ez a rúzs rajtad! olyan szépen mutat az ajkaidon!
  vicces, de a természetes és vad jelzők egyszerre ugrottak be rá. sosem próbáltam még ezt a rúzs "színt", de most már meg kell néznem magamon... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ez jó megállapítás, mert valóban természetesnek hat, de mégis nagyon feldobja az arcot. Egy kicsit tartok a barnás-mályvás rúzsoktól, nehogy túl 90-es évek legyen, de az annyira friss és kellemes, Dyna ne hagyd ki!

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!