Forget-me-not


Szóval akkor jöjjön az ígért poszt a kedvenc lakkomról, amit mostanában egymás után többször is felkentem. Annyira tetszik ez a szín, tökéletes tavasz-hozó-váró. Ahogy írtam, felfedeztem az itthoni lakkok között egy hasonmást is, mégpedig az Essence egyik régebbi kollekciójából, aminek hát mi más lenne a neve, mint nefelejcs, vagyis Forget-me-not. A mutató és a középső ujjamon ez van, a többin pedig a S-he 279-es. Ti láttok bármiféle különbséget? (És igen, jó ujjakat írtam!) Azért egy hajszálnyi eltérés van köztük, bár inkább csak lámpafénynél látszik: az Essence egy icipicit sötétebb, illetve az üvegben még némi irizáló mikrocsillámot is láthatunk - persze felkenve már teljesen krém finishe van mindegyiknek.


19 comments :

 1. Jaj, de szép színük van :-)

  ReplyDelete
 2. Jól áll Neked ez a szín (színek). :)

  ReplyDelete
 3. Te jó ég, de szép! Muszáj beszereznem. :)

  Ez a s-he lakk kapható most is, ugye?

  ReplyDelete
 4. nagyon jól néznek ki, lehet ezt a she lakkot majd megnézem magamnak, mert anno az essence kollekcióból csak a zöldet és a lilát vettem meg :)
  (roni)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jajj, az a mentazöld is nagyon szép volt!

   Delete
 5. Jaj. Jaj, jaj. Minél többet látom ezt a She lakkot, annál jobban tetszik, pedig alapvetően nagyon távol áll tőlem a világoskék... ezzel viszont azt hiszem, muszáj lesz tennem egy próbát.:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Szerintem tavasszal mindenki bevethet egy ilyen lakkot :)

   Delete
 6. Én felkenve semmi különbséget nem látok, csak az üvegben... Szépek. =)

  ReplyDelete
 7. nem vagyok pasztell kék párti, de ezek igazán jól néznek ki!

  ReplyDelete
 8. Még mindig nagyon tetszik, de miután megvettem rádöbbentem, hogy az új Essence Twins lakkok világoskékje is igencsak hasonlít rá, így most duplán élvezhetem ezt az árnyalatot (legalábbis az üvegek alapján úgy tűnik - felkenve még nem tudom). De ez legyen a legnagyobb gondom. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Még nem is láttam azokat :) De tény, hogy ez most eléggé IT szín tavasszal, szóval nem csodálom, ha minden második polcon ott van :)

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!