Film junkie

Az idei Golden Globe gálán Zooey Deschanel ragadta meg a figyelmemet, leginkább a körmeivel. Zooey mindig valamilyen vicces és különleges manikűrrel jelenik meg a díjátadókon, ezúttal egy kamerát és több körmén átívelő filmszalagot festettek neki. Lenyűgöző ötlet! Alig vártam, hogy én is meg tudjam valósítani, és azt gondolom, hogy egész jól sikerült  végeredmény, legalábbis nekem nagyon nagyon tetszik. Le sem tudom venni a szememet a kezemről. A következő lakkokat használtam: alapnak két réteget kentem fel a Maybelline French White nevű lakkjából. A filmszalag aranyló részét a Glitter Gal Bronze Sparkle lakkja adta, először ezt festettem fel, majd a Born Pretty Store fekete nyomdázós lakkjával kontúroztam, és ezzel festettem a kamerát is. Végül ismét a Maybelline lakkal pöttyöztem be a filmszalag szélét. A segítségemre volt még egy csomó szuper ecset is, amikkel elég precízen lehet dolgozni, és remélem gyakorlással még ügyesebb leszek velük.


És így a végére íme az eredeti manikűr:


17 comments :

 1. jaj de jó:)))...én tegnap előtt csináltam meg, de azt hiszem szebb lenne ha nekem is rövidebbek lennének a körmeim, így valahogy túl sok a fehér rész..

  ReplyDelete
 2. Nagyon aranyos! Szuper lett :)))

  ReplyDelete
 3. nagyon kreatív, tényleg szuperre sikerült :)

  ReplyDelete
 4. Nagyon jó lett!
  Azt hisze Cuteolish videoblogger is megcsinálta ezt a mintát, már ott is szemet szúrt nekem. :) Egyszer én is el fogom készíteni! :)

  ReplyDelete
 5. wow, kreatív és szép :) és viszonylag egyszerű, mindenképpen ki fogom próbálni ^^

  ReplyDelete
 6. Köszi szépen mindenkinek! :)

  ReplyDelete
 7. Nagyon szép lett! El nem tudom képzelni hogyan van türelmed hozzá. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Áh, nem volt vészes, a legtöbbet a fehér lakk 2 rétegére kellett várnom -na ahhoz kellett a türelem :D

   Delete
 8. This is so cool and creative! You drew the design so meticulously :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!