Cool Breeze


Az Essence új szortimentjéből ez a lakk hozott leginkább lázba már a promóképek alapján is, és az első volt, amit leemeltem a polcról - már persze akkor, amikor nem az üres sor fogadott. Különleges és szépséges fedőlakk, tele apróbb és nagyobbacska hatszög alakú glitterrel. A glitterek egyébként színjátszóak, ezért kicsit nehéz is visszaadni képen a szépségét, a valóságban szemkápráztatóbb. Szerintem világos alapszínen a legszebb, úgy olyan éteri megjelenése van. Sötétebb lakkon pont azt a báját veszíti el, ami miatt megtetszett, szóval a világos lakkok kedvelőinek nagyon ajánlom, mert szuperül fel lehet dobni vele a manikűrt. Egy kicsit azért szenvedős a felvitele, bár elég sok glittert vesz fel egy alkalommal  az ecset (mindkét körmömön 1-1 réteget láttok), de kicsit kell szórakozni a glitterek rendezgetésével. Viszont aki hasonló lakkot próbált már, az hamar rá fog érezni az ízére.

Essence - Cool Breeze + Essence - Simply Nude

14 comments :

 1. Szépséges, ő lesz a következő áldozatom! *.*

  ReplyDelete
 2. Valamiért én azt gondoltam, hogy ő is olyan pelyhes, de nem. Most már akkor megveszem azt hiszem :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kicsit tényleg csalóka volt a promokép :)

   Delete
 3. Én spec csak azért nem vettem meg, mert a tavaly vásárolt Moyra 97 majdnem ugyan ilyen, csak kicsit nagyobb glitterekkel. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Én nem szeretem a Moyra lakkokat :( Bár egy glitternél nem lehet sokmindent elrontani :)

   Delete
 4. csodaszép ez a párosítás, ezt a lakkot megnézem magamnak :)

  ReplyDelete
 5. nagyon szép. épp ma vásároltam be essenceből, eddig nem tudtam hogy akarom ezt a lakkot... :D
  (roni)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Akkor sok sikert a vadászáshoz, mert népszerű a kicsike. :)

   Delete
 6. Nagyon szép ez a fedőlakk, én is tuti megvettem volna, ha nem épp azelőtt szereztem volna be egy nagyon hasonló Aden-t, hogy nálunk is kikerült volna a polcokra. De tényleg nagyon szép, és maximálisan egyetértek, hogy világos lakkra való. :) Ezek a lakkok szerintem még szoba-dekorációs elemnek is elmennének, olyan gyönyörű az üvegben az a rengeteg csillám. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ó igen! Ha egy kicsit tetszetősebb üvegben lenne (mint pl a Deborah Lippmann lakkok), akkor még jobban tetszene, mint szobadísz. Azért így is elöl van hetekig, és nézegetem :)

   Delete
 7. óóóó, ezt meg kell venni! már a lakkmágus Verusnál is tetszett az általa emlegetett moyra, de Te most megadtad a végső lökést. :) milyen mókás, h tavaly mennyire mindenki a pelyheskéért volt oda, most meg őt akarjuk! :D :D

  és köszönöm a tippet, tényleg a világos lakkhoz a tökéletes, én is így fogom bevetni. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Azért a pelyhes sem merül feledésbe, bár így, hogy kivonták :(( De hát ez a szépségipar varázsa, és ez is tartja mozgásban.

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!