Téli kedvencek

Körülbelül február közepén jöttem rá, hogy kimaradt a decemberi és a januári kedvences bejegyzés is, de nem is bánom, mert nem sok mindenről tudtam volna beszámolni. A február viszont már annál izgalmasabb lett, úgyhogy gondoltam, a tél utolsó napján összefoglalom, hogy mik voltak a legnagyobb kedvenceim ezekben a hónapokban.


Dabur Vatika Kaktuszos hajolaj: A Szép Kis India nevű boltban vettem, ezt a hajhullásra való olajat. Nagyon sokféle olajat találunk a boltban, de a legtöbben van amla, ami sajnos sötétíti a hajat, és mivel ezt minél inkább szeretném elkerülni, így nagyon örültem, hogy rátaláltam a kaktuszolajra. Egyelőre nem tudok sok dologról beszámolni, még csak párszor használtam. Olyan, mint bármelyik hajolaj, felkened, alszol benne, reggel hajat mosol. Viszont, amiért kedvenc lett, és lesz is örökkön örökké, az az illata. Panaszkodtam már az vitruális illatközvetítés hiányáról? Hát most triplán igaz. Ha véletlenül látjátok valahol, akkor szagoljátok meg, bár szerintem igazán felkenve lehet csak élvezkedni benne. Egyszerre citrusos és édes és indiai bolt illatú, fantasztikus. Pedig fokhagyma is van benne. Remélem, a hajam erősítésén is segít, de őszintén szólva azt sem bánom, ha nem, mert az illat mindenért kárpótol. 

Rimmel Kate Moss rúzs 11: Az a bizonyos piros rúzs, amit mostanában állandóan hordok. Igen, megbámulnak az emberek, de egyszer sem érzem azt, hogy emiatt elbizonytalanodnék, hanem sokkal inkább magabiztossá tesz. Persze azért is van ez, mert abszolút megbízom a rúzsban, tudom, hogy nem mászkál el, nem kopik le rondán, hanem ott marad a számon egész nap. Komolyan ezek a legszuperebb a rúzsok, amiket eddig próbáltam, remélem sosem szűnnek meg.

Manhattan Fresh Peach pirosító: Az egyik legelső pirosítóm volt, az első barackos az biztos. Még mindig az egyik legjobb vételemnek tartom, szerintem ez az árnyalat áll legjobban a bőr- és hajszínemhez. Időnként újra és újra felfedezem magamnak, és beleszeretek - most egy ilyen periódusom van ismét. Fogyogat rendületlenül, még nem értem el az alját ugyan, de már közel járok hozzá, viszont az tuti, hogy ha valaha is elfogy, akkor újraveszem. Kellenek az ilyen biztos pontok az életembe. :-)

S-he 279 lakk: Azt tudjátok, hogy a kék lakkok a kedvenceim, de nem gondoltam volna, hogy ebbe a konkrét színbe valamikor is beleszeretek. Leginkább nefelejcskéknek vagy porcelánkéknek mondanám, valahol az égkék és a  szükéskék között helyezkedik el. Persze sikeresen felfedeztem, hogy van egy szinte megszólalásig hasonló színem itthon, de még jó, hogy ennyire tetszik, ugye? Lesz róla rendes bejegyzés is, mert abszolút tavasz-kompatibilis!

The Body Shop White Musk EDP: Kicsit felemás a viszonyom ezzel a parfümmel, de mégis itt a helye. Amikor először szagoltam meg az üzletben, rögtön elvarázsolt, és kívánságlistás lett. Igaz csak a könnyedebb EDT-t tudtam kipróbálni, de az akkor nagyon tetszett. Utána is állandóan eszembe jutott, és tudtam, hogy nem nyugszom, amíg az enyém nem lesz ez az illat. Persze ha már ilyen finom illat, akkor legyen az EDP verzió, adjuk meg a módját. Eleinte kicsit csalódott voltam, mert annyira émelyítően pézsmaillatú, hogy komolyan bódító hatása van. Nem is fújkáltam bátran, és valahogy a bőrömön is máshogy viselkedett, mint az EDT. Viszont azt vettem észre, hogy az illat idővel így is hozzámnőtt és mostanában alig várom a reggelt, hogy ezért nyúlhassak. Kedvencemmé vált. Valahol olvastam, hogy a vörös hajú nőkhöz kifejezetten illenek a pézsma jegyek, lehet, hogy ezért is rajongok érte annyira.

Nálatok mi volt a favorit télen?

12 comments :

 1. A Kate Moss rúzsokat én is nagyon szeretem, őket használom a legtöbbet, verhetetlenek nálam. :) Ezt a She lakkot meg jól megnézem magamnak, mert eddig nagyon bejön. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ugye? Váá, olyan jók! Láttam, hogy végül még jobban bejött ;)

   Delete
 2. A White Musk nálam is kedvenc, imádom az illatát :-) Mondjuk amikor megszerettem, még vörös hajú voltam, de nem hiszem, hogy ezért örök szerelem :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nálam már összekapcsolódott a kettő, de mivel nem szándékozom más hajszínre váltani, így marad is az asszociáció :)

   Delete
 3. Pont hajsötétítésre volna szükségem, hol van az a bolt? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. A Wesselényi utcában van, nem messze a 4/6 megállótól.

   Delete
 4. A Manhattan Fresh Peach pirosítót én is nagyon szeretem :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Még régebben te kérdezted itt nálam, ugye? :)

   Delete
 5. Ez a Manhattan pirosító nagy szerelem nekem is, tényleg jól passzol a fehér bőr, vörös haj kombóhoz! :D

  ReplyDelete
 6. Az egyik első sminkcuccom egy ilyen Manhattan pirosító volt, már nem tudom melyik árnyalat, de akkor a Manhattan-korszakomban nagyon szerettem. Szép emlékek. :D

  A She lakk csodaszép, kíváncsi leszek a bejegyzésre, mert eddig nem sok jót hallottam róluk sajnos... :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!