Meglepetés - Karácsonyi kihívás 5.

Úgy vártam már ezt a témát, mert hamar kitaláltam a megvalósítási módot, és az eredménnyel is nagyon elégedett vagyok. Egyértelmű volt, hogy ha meglepetés, akkor valami nagyon cuki masnis ajándékot fogok készíteni, és végül így is lett. 


Először egy nagy, körmöt átívelő szalagmintát szerettem volna, ami a gyűrűsujjon fut össze, de végül annyira megtetszett ez a minta, hogy az összes körmömre felfestettem. Így négy kis meglepetés sorakozik most.


A csillámos lakk egyébként valami fantasztikus, csodásan csillog a fényben, olyan igazi melegséget árasztó szikrákat szór, és a benne lévő nagyobb csillagok még édesebbé teszik az egészet. Sajna nem látszanak annyira, talán csak az első képen.Amiket használtam: Essie - Topless & Barefoot, Kleancolor - Aurora, a masnis matrica Essence, illetve az Essence fehér stamping lakkjával festettem a szalag többi részét.

Annyira kis visszafogott, mégis ünnepi az összhatás, nagy a kísértés, hogy ilyen legyen a körmöm karácsonykor is.

Nézzétek meg a többiek meglepijeit is!

19 comments :

 1. De cuki! Nagyon tetszik! :)

  ReplyDelete
 2. Egyszerű, visszafogott, szépséges :)

  ReplyDelete
 3. ízléses, szép! Külön tetszik, hogy minden körmön más szögben áll a masni:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaj úgy örülök, hogy másnak is tetszik így! Direkt nem a nagyon egyforma dizájnra mentem rá, elvégre az ajándékokat is nehéz pontosan ugyanúgy becsomagolni :)

   Delete
 4. ilyen cuki pasztell csomagolásba valami guszta kis fehérneműt képzelek el, amit természetesen a pasi ad a nőnek, pont úgy, mint a filmekben! :D
  (valóságalapja sztem igen kevés, mert ritka az ilyen pasi, de akkor sem tudtam másra asszociálni)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha :D Hát mindenképp valami luxus dolgot szeretnék kapni ilyen csomagolásban :)

   Delete
 5. Gyönyörű lett:) Tetszik, hogy nem a tipikus karácsony-színeket használtad, mégis ünnepi hangulatom lett tőle:)

  A kleancolor lakkról tervezel posztot írni? Számtalanszor összeállítottam már egy hosszú listát, hogy melyikeket szeretném, de még nem jutottam el a rendelésig.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Már kicsit herótom van az aranytól és a pirostól, illetve kb mindegyik eddigi kihívásban szerepeltek, szóval a színekkel nagyon más irányt vettem. A lakk neve is Topless & Barefoot, amiről nekem alapból a strandolás jut eszembe :D

   Írhatok róla, de mostanában annyi lakkról írtam + ugye maga a kihívás, már lassan körmösbloggá alakulok itt. Egyébként többet is vettem, szóval biztosan fognak előbb utóbb szerepelni, lehet, hogy akkor külön kitérek egy poszt erejéig. A választással nekem is meggyűlt a bajom, egy dolog tartott vissza:minél többet veszek, annál több a postaköltség, szóval ez segítette erősen a szelektálási folyamatot. :)

   Delete
 6. Nagyon aranyos lett és szuper a színválasztás! :)

  ReplyDelete
 7. Ez megint nagyon Carmenesque-es lett, ami az én fejemben egy kiemelten pozitív jelző. :) Gyönyörű az a Kleancolor lakk és a masnik is nagyon jól sikerültek.

  ReplyDelete
 8. Hát ez extra aranyos lett! Gratula :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!