Karácsonyfa - Karácsonyi kihívás 6.

Elérkeztünk a karácsonyi kihívás utolsó fordulójához, aminek a témája nem is lehetne ennél karácsonyibb: karácsonyfa.

Ezer éve ki akartam próbálni már a celluxos fenyő készítését, amiről egy remek tutorialt ITT találtok. Nagyon tetszik ez a minimál, absztrakt fenyő, de magamtól lehet, hogy sose készítem, most viszont a kihívásra tökéletes volt. 


Egy cseppet széles celluxszalagokat vágtam, így nem lett olyan szép kis filigrán, mint az eredeti, ezért aztán még egy girlandot is készítettem rá, hogy ne legyen olyan kis csupasz. Olyan kis cuki lett, imádom nézegetni. Tényleg nem is értem, hogy miért halogattam az elkészítését, nem volt sokkal pepecselősebb, mint egy bármilyen másik lakkozás.A két lakk, amivel készült: Essence - Walk on the wild side és Revlon - Gold coin

A többiekhez is nézzetek be!


Mivel ez az utolsó téma a karácsonyi kihívás során, így szeretném megköszönni a szervezőknek Edinának és Aggienak, hogy ilyen szuper kis témákat találtak ki nekünk, és ilyen jól lebonyolították a kihívást. Remélem lesz még hasonló jövőre is, én tuti részt veszek! 

4 comments :

 1. Nagyon csinos lett, mint mindig! :) Az meg főleg tetszik, hogy belecsempészted a girlandot. :)

  ReplyDelete
 2. Nagyon jó lett! Egyszerű és nagyszerű! :)

  ReplyDelete
 3. Mese szép:) Egyszerű de lényegre törő

  http://berni-fashion.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 4. Köszönöm szépen lányok! :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!