Purple times


Nem vagyok a lila szín legnagyobb rajongója, de néha-néha azért kedvet kapok hozzá. Különösen ősszel-télen aktuális nekem a lila, mivel a sötétebb, szilvás verziókat kedvelem; a milka-lila valahogy még nem férkőzött a szívembe. Szóval elő is vettem tegnap a kedvenc őszi színemet, ami történetesen egy Artdeco darab, és Pearly Crystal Lilac névre hallgat. Ez az egyetlen lakkom tőlük, nem is értem miért, mert szerintem nagyon jó minőségű. Két rétegben kentem fel, a gyűrűsujjat pedig a kedvenc flakie lakkommal az Essie Shine of the Times nevű csodájával tettem különlegessé. Nektek mi a kedvenc lila körömlakkotok? 

9 comments :

 1. Nagyon szép! Nekem most egy Rose Nail sötét-csillámos lila a kedvenc! :)

  ReplyDelete
 2. Nagyon szép színe van:) Én tegnap vettem egy kávélikőr színű lakkot, most azzal villogok! Amúgy a milka-lila lakkokat én mindig csak a sípályán használtam, oda nagyon illőek a hideglila körmök.

  ReplyDelete
 3. Nagyon szép színe van! =) Nekem lilából van a legtöbb a legtöbb a lakkjaim között. Én is ezeket a sötétebb árnyalatokat részesítem előnyben.

  ReplyDelete
 4. ez a lila nagyon-nagyon! ♥

  ReplyDelete
 5. az egyik legjobb kombináció :)

  ReplyDelete
 6. Lilában az Avon Plum Seduction a kedvencem, gyönyörű sötét krémszín, két rétegben fed és tartós is. Azt hiszem, padlizsánlilaként helyes meghatározni a színét :-) A gyűrűsujjas ötlet nagyon feldobja a lakkozásod, tetszik. :-)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!