Novemberi kedvencek


Nagyon időben vagyok az ehavi kedvencekkel, jeee :) Több régi kedvencet is előtúrtam, olyan jó mindenféle hasznos dolgot találni a sminkes fiókban!

Essie - Shine of the times - legkedvencebb lakkom mostanában, szinte mindenre rákentem, amire csak lehet!

Max Factor Xperience ajakbalzsam - Amber- Olyan szép ez a kis balzsam, épp csak megszínezi a számat, és nagyon jól hidratál is. Egyedül az illata/íze nem tetszik, lehetne egy kicsit semlegesebb, de még így is legtöbbször ez akadt reggelente a kezembe. Itt már láthattátok rajtam.

Inglot szemhéjtus - Nemrég ismét a kezembe került, és ismét megállapítottam, hogy milyen kár, hogy nem vettem több színben. Szerintem zseniális ez a tus, tartós, szuper az ecsete, nagyon könnyű dolgozni vele. Itt írtam róla korábban.

Bourjois Healthy Mix korrektor - Legtöbbször ezt a korrektort használtam, leginkább a karikás szememre. Még mindig imádom, korábban itt írtam róla.

Garnier golyós szemkörnyékápoló - Elképesztő, hogy reggelente mennyire puffadt tud lenni a szemem. Ez a szemkörnyékápoló ha nem is csodaszer, de valamit segít, másnem azzal, hogy a hideg golyóval körözgetek a szememen egy kicsit.

Olay Total Effects nappali krém- Ezt a kis mintát nagyon lelkesen kezdtem használni az elmúlt hetekben. Szerintem isteni jó az illata, és kellemesen hidratál. A bőröm alapvetően nem száraz, így nekem pont elég, amit ez a krém nyújt, gyorsan beszívódik és puha lesz tőle az arcom.

Nektek mik voltak a novemberi kedvenceitek?

No comments :

Post a Comment

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!