Blogger találkozó II.

A tavalyi nagy siker után ismét megrendezte a naaagy blogger találkozót a Primőr Kft. Én is meghívást kaptam az eseményre, amit ezúton is nagyon köszönök. Mindig nagy élmény találkozni hasonló érdeklődésű emberekkel. :-)

Kiket ismertek fel?


A Max Factor kezdett, sok újdonságról értesülhettünk: pl olyanokról, hogy Gwyneth Paltrow lett a márka múzsája, akinek 7 különböző sminket készítettek a világ vezető sminkesei, és ezekkel a sminkekkel szeretné a Max Factor hirdetni a nőiességet, a bárki számára elérhető glamourt. Ezért aztán Gwyneth különböző személyeket fog megtestesíteni, ezek közül az első kettő az Énekes és az Író lesznek. A sminkeket Szűcs Adri, a Max Factor vezető sminkese el is készítette két valószínűtlenül hosszú lábú modellnek.
A legnagyobb újdonság egyértelműen a márka új alapozója, a Facefinity All Day Flawless alapozó, ami a primer-korrektor-alapozó hármasát egyesíti, és amelyre pénzvisszafizetési garanciát vállal a cég. Nagyon kíváncsi vagyok a teljesítményére, már folyamatban van a tesztelés.

Ilyen cuki kitűzőket kaptunk - ezekhez igazíthatod a sminkedet is


Utána az Olayról hallgattunk meg egy nagyon vidám összefoglalót, ami majdnem átment Három Kívánságba. A márka három korcsoportot céloz meg a termékeivel, illetve anti-aging, fényvédős hidratálók illetve arctisztítók is szerepelnek a termékkínálatukban, egyébként a DM-ekben már elérhetőek.


A napot az Essence és a Catrice zárta, sok információt megtudtunk az itthoni forgalmazás mikéntjeiről, illetve átbeszéltük az újdonságokat is, parfümöket szaglásztunk, illetve megcsodálhattuk a most aktuális Wild Craft, Cucuba illetve a hamarosan kapható Twilightos trendkiadásokat is - ennek nagyon örültem, mert nagyon ritkán látok teljes tálcákat.
Az esemény végén kaptunk egy nagy zacskónyi tesztelnivalót a Max Factortól és az Essence-től is, nagyon kíváncsi vagyok a termékekre

A nap sztárjai egyértelműen a sütik voltak

Sajnos nem sok képpel szolgálhatok, így inkább összeszedtem a többiek beszámolóit, képekkel, információkkal. A lista nem teljes szerintem, aki írt a szombatról, és kihagytam, az légyszi kommentben jelezze!

Nóra
Katie
Suzy
Kriszti
Ingrid
Zsófi
Apolka
Adryenka
Edina
Ingrid
Bikira babes
Fanni
Calo(z) & Viki
Bea
Viki & Dyna

7 comments :

 1. kimaradtaam a listából =(:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Én nem találok nálad erről bejegyzést. :( Írtál róla?

   Delete
 2. Ezek a kitűzők kísértetiesen hasonlítanak a Nikon reklámkampányára...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nade nem egy a célközönség :) Amúgy meg nincs új a nap alatt...

   Delete
 3. ééén is nagy nehezen megírtam, Vikihez! ;)
  én örülök, h a közös képet is betetted és olyna szívesen "tippelgetnék", h ki kicsoda, de az nem lenne fair. :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszi, kiegészítettem :)
   Betettem, mert bár egyet értek azzal a nézettel, hogy ne posztoljunk másról képeket, ez a kép az Essence Facebook oldalán is megtekinthető, amit szerintem többen követnek, mint szerény kis blogomat :) A hátul állók jól jártak :D

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!