Sans Soucis sminkbemutató


A héten egy sminkbemutatóra voltam hivatalos, amin egy itthon újdonságként megjelenő márkát ismerhettünk meg, ez pedig nem más, mint a Sans Soucis [ejtsd: szan szuszi :)].
Nagyon családias volt a légkör, négy blogger (Eszti, Kriszti, Viki és én), és páran a cég képviseletében voltunk jelen. Megtudtuk, hogy a Sans Soucis franciás neve ellenére valójában német, és egy gyógyszerész házaspár alkotta meg kifejezetten azzal a céllal, hogy az érzékeny bőrű hölgyeknek kínáljanak profi sminktermékeket. 
A termékek alapja a baden-badeni termálvíz, ez adja az ápolást a bőrnek. A 2012-es Natural Colors kollekció a természet ihlette színekre épít, de ez nem azt jelenti, hogy unalmas földszíneket használnak, mert van itt minden az élénk fuksziától a meggypirosig - igaz ez a rúzsoknál jellemző, de a szemhéjpúderek között is találunk tengerkéket vagy narancsot.
A sminkbemutatón Hulinay Gabriella sminkmester használta a termékeket az önkéntes alanyon, Vikin.
Hoztam néhány képet a lépésekről is:

Az alapozó és a korrektor már felkerült

Viki örül a szép szemöldökének

Szemceruza és egy kis elsatírozás

Mehet egy kis pirosító a szemhéjra is 

Buzogányvégű szempillaspirál

A végeredmény

Ahogy Viki írta a Twitteren, még este, edzés után is helyén volt a smink, tehát a tartósságot kipipálhatjuk. A termékek egyébként egyelőre csak a cégnél kaphatóak a Szövetség utcában, illetve a Szépleszel webáruházban is elérhető már néhány darab. Az árak a középmezőnyt képviselik, hiszen profi, igényes termékekről van szó, így nem a drogériás márkákkal szeretne versenyezni.

Mit gondoltok, sikeres lesz itthon a Sans Soucis?

2 comments :

  1. Amúgy ez a termékcsalád csak természetes összetevőkből áll?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azt az információt kaptuk, hogy érzékeny bőrre lett kifejlesztve, de hogy ez természetes összetevőket jelent-e, arról nem szól a fáma. Sajnos a honlapukon sincsen összetevőlista. :/

      Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!