Red lips do speak


A mai laza kis 30 fokban semmi másra nincs szükségem, csak BB krémre és egy piros rúzsra. Meg egy libbenős szoknyára és szandálra. A naptej pedig már kötelező, én nem cicózok, tutira megyek az 50 faktoros Niveámmal. Imádom a naptej illatot, mert mindig az elmúlt nyaralásokat juttatja eszembe. Még egy vigyor az ajtóban, és már mehetek is :-) 

10 comments :

 1. Jajj de jó kedved van ma! Én ugyanezt tervezem, pinkkel ;)

  ReplyDelete
 2. Azt kell, hogy mondjam: sugárzol!=) Engem így, hogy egyi irodában ülök nem dob fel annyira a jó idő, mennék inkább a Balcsipartra.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszönöm! Pedig elég álmos voltam épp :) Engem sem dob fel különösebben, utálom a meleget. Hol a tavasz? Akartam venni egy tavaszi cipőt, de hát kb semmi értelme már...

   Delete
 3. Sajnálom, hogy ilyenkor el lehet felejteni a szépséges szem sminkeket, de nem akarok saját magam karikatúrája lenni :D, olvadó sminkkel, úgyhogy inkább én is mindig így nyomulok nyáron, ahogy te :)) ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Helyes! Én nem is tudok elviselni mást, elég a spirál, esetleg egy krémes szín néhanapján, de ennyi. De van egy olyan érzésem, hogy a június tiszta ősz lesz, akkor majd lehet festegetni :)

   Delete
 4. Nem ide tartozik, de láttam a Tescoban sötétkék alapon-fehér madaras táskát és egyből rád gondoltam, mert láttam a madaras sáladat. :)) Csak egy tipp, ha esetleg érdekel. 2-3000 forint körül van.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszi, de cuki vagy! Meg fogom nézni, ha arra járok, az tuti!

   Delete
 5. én is imádom a naptejek illatát, amikor síelésnél kenem be az arcom akkor utána sokkal jobb kedvvel, új erővel és jobban síelek :D

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!