Féloldalas francia


De most nem? Majdnem francia, csak kicsit félrecsúszott! :) Ez a két szín tökéletes együtt, aranyló fényű korall + türkiz = mesés nyári kombó. Az e.l.f. - Coral lakkját és a kedvenc türkizemet használtam: LA Colors - Sea Siren. Az éles vonalat pedig némi celluxnak köszönhetem. Többet kéne a celluxszal kísérletezni azt hiszem, nekem nagyon tetszik most ez a lakkozás!

21 comments :

 1. hehe, ez tök cuki! ha picit jobban megnőnek a körmeim, tuti kipróbálom :)

  ReplyDelete
 2. nekem is nagyon tetszik! :)

  ReplyDelete
 3. Azon gondolkodom, hogy mire emlékeztet, de az istennek nem jut eszembe. De majd... a semmiből beugrik, akkor megírom. Am pofás lett, tetszik! ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Egyébként én imádok celluxszal "játszani", ha gondolod nézd meg miket "kotyvasztottam" már eddig. Nem a legszebb minden, de fejlődök.

   http://lakkfan.blogspot.com/

   Delete
  2. Emlékeztet? Nem tudom, mi lehet. Ez teljesen random jött nálam most :)

   Köszi, megnézem!

   Delete
  3. Hááhááá, megvan! A saját kézzel kötött, kemény fedelű könyvemre emlékeztet. Anno, ezer éve mikor még nyomdásznak készültem, könyvkötészeten magunknak kellett egy komplett könyvet "építeni". A borító sarkai voltak ilyenek. Halvány rózsaszínű volt a borítás színe, a szélek pedig sötét kék. :)

   Delete
  4. Wow, nagyon szép lehetett! Nincs róla képed esetleg? Imádom a frissen kötött, üres könyveket :))

   Delete
 4. úúúúúúúúúúristen az a korall valami meseszép!!!wááá! kell:D

  ReplyDelete
 5. Engem is emlékeztet valamire ez a színkombináció, de meg nem tudnám mondani mire. :):) Nagyon tetszik!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hát ez jó! :D Nemtom mi lehet :)

   Delete
 6. Nagyon vidám lett. :) Ez az E.l.f. Coral lakk amúgy hasonlít a Chanel Morning Rose nevű lakkjára, vagy csak ezen a fotón?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Igen, a vidám egy jó szó rá :) Szerintem nem hasonlít rá, az kevésbé aranyló, épp csak. Ez azért jobban csillog, több benne a csillám.

   Delete
 7. nagyon jó, ez az elf lakk olyan szép. :]

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!