Catrice Revoltaire - Colour Bomb pirosító


Abban már az első termékfotók után biztos voltam, hogy ez a pirosító az enyém lesz. Rögtön megfogott az átmenetes szín, ami ugyan nem egyedülálló a piacon, de mindenképpen ritka - pláne drogériás viszonylatban. Gyakorlatilag egy kettő az egyben dolog - pirosító és bőrszíntől függően akár highlighter egy cuki barokkos-koponyás csomagolásban.Annyi gyönyörű: korall és barack és rózsaszín egyszerre. Semmi mást nem tudok mondani róla, csak ismételgethetném ezerszer, hogy gyönyörű :-) Az állaga nem rossz, de a MAC pirosítóihoz hasonlóan egy kicsit porol. A felső, világosabb rész rajtam alig látszik, de összekeverve a színeket egy kellemes rózsás korallt kapunk. Nekem talán egy picit túl rózsaszín is, de üsse kavics, azért megtartom :)

Napfényben amúgy teljesen ijesztően sok benne a csillám, de arcon ebből semmi sem látszik, csak egy kis fényes, üde ragyogás. Ez egy olyan pirosító, ami teljesen beépíthető a mindennapi sminkekbe, nem hivalkodó, de azért egy kicsit mégis különlegesebb. 

Keverve - Sötét - Világos

Azért a pigmentáltságtól nem dobom magam hanyatt, valamivel erősebb is lehetne szerintem. De szerencsére rajtam még így nagyon jól látszik, fel is dobtam valamelyik reggel - nagyon sajnáltam belenyúlni, de szerencsére az átmenet még mindig nagyon szép! 

Összességében gyűjtőknek, és sminkrajongóknak érdekes lehet ez a kis különlegesség, de aki csak egy újabb pirosítót akar venni, az talál ennél jobbat is szerintem. 

Mindenki megszerezte már, aki akarta? Láttatok még valahol esetleg Revoltaire-t?

7 comments :

 1. Egy kaposvári Rossmannban még mindenből volt. Volt paletta, az összes lakk (Mission Lilac hazajött velem) meg ebből a kis pirosítóból is. De nem tudtam eldönteni, hogy kell-e, szóval még ott maradt. Legyen belőle még akciókor, akkor tuti megveszem.

  ReplyDelete
 2. Nekem még semmim nincs, mert nem jutottam még el abba az egyetlen boltba, ahol tartanak belőle. Mikor néztem MÉG nem volt, most meg MÁR nem lesz...ilyen a formám...de ettől függetlenül nem nagyon rázott meg ez a kollekció. Minden olyan kis közepes benne, habár a paletták csomagolása tényleg nagyon szép, de azt hiszem tényleg igaz, hogy ez már csak a gyűjtőszenvedély miatt lehtne érdekes és nem a termék miatt. A másik, ami még engem picit zavar, hogy egy Colour Bomb nevezető pirosító az legyen ütős, és ne ez a jókislány vagyok, alig sminkelek stílus, nem?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Igazad van, ez a név nekem sem passzol. Szerintem a rúzsok közül is inkább a bordóhoz illene. Mondjuk az egész olyan Toxic Nature koppintásnak tűnik, ott meg aztán volt színbomba.

   Delete
 3. Nálad láttam a promofotókat róla, és akartam szinte mindent :), de aztán olvastam a teszteket pl. a pirosítóról, és mindenhol azt írták, amit te a végén, hogy gyűjtőknek különleges az átmenet+csomagolás miatt, amúgy a színe semmi extra, hát én is így voltam vele. ... de a szemhéjpúder kompakt engem is meggyőzött :D, főleg miután hazaérve láttam, hogy a szürkés az nedves tus... :D Sőt, meggyőztem magam arról is, hogy a tökéletes utazós paletta, 2 szemhéjszínnel, tussal, a korallosat meg simán lehet pirosítónak használni, már kipróbáltam :) (Csak vigyázni kell arra a gyönyörű csomagolásra :D)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Utazáshoz én nem szívesen vinném, mert azért mégiscsak műanyag. Meg félek, hogy a ráfújt ezüst festék is hamar megadná magát.

   Delete
 4. Megvettem én is a pirosítót, engem meglepett, hogy milyen rózsaszín felkenve. Szerintem a pigmentáltsága elég erős, nekem egy picit óvatosan le kellett törölni belőle olyan erősre sikeredett.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Igen, én is korallosabb színre számítottam, vagy barackosra a felsőnél. Én kétszer mártottam bele az ecsetet, mire értékelhető színt kaptam - persze elsőre is látszott már :) Gondolom nagyon világos a bőröd, valószínűleg azért érvényesül jobban.

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!