Catrice Revoltaire - Bloody Red


Utolsó rész a Catrice Revoltaire tesztekből, nem maradt más hátra, mint a rúzs. A három árnyalat (nude, korall, bordó) közül kettő nem vonzott egyáltalán. Egyrészt nude rúzsból már annyi van itthon, hogy nem győzöm használni őket. Matt korallból is megvan a felhozatal, plusz ahogy a pirosító, úgy ez is elég rózsaszínesnek tűnt, és nem igazán szeretem a számon a rózsás színeket. Így maradt a bordó. Igazából nem is nevezném bordónak, nekem az inkább a Revlon Wine Not színe. Ez sokkal pirosasabb, és kékes tónusa van, nagyon szép.


Revlon - Wine Not, Catrice - Bloody Red, Revlon - Cherries in the Snow

Összevetettem a két Revlon rúzsommal, látszik, hogy abszolút a kettő között van. Valahol a mattság is így alakul: a Wine Not mattabb, de a Catrice annyira azért nem fényes, mint a Cherries in the Snow. Egyébként pont jó, krémes, és könnyű felkenni is, főleg ha kiegészítem a Revoltaire rúzsecsetével - tökkéletesen, precízen vihető fel. Persze mivel matt, ajánlatos alá egy ajakápoló, mert eléggé kihangsúlyozza a szárazságot. 
Én ezt a színt legjobban egy szimpla tusvonallal tudom elképzelni, annyira figyelemfelkeltő, hogy nem kell hozzá több. 


Amiket használtam:
Arc: Skin79 VIP Gold Super+ BB krém, Lovely korrektor, Astor - Sahara Gold bronzosító, Catrice Colour Bomb pirosító
Szem: Lovely tus, Catrice Eyebrow Designer Natural Light Brown, Maybelline One by One spirál
Száj: Catrice - Bloody Red

8 comments :

 1. huu, ez nagyon dögöös :))

  ReplyDelete
 2. én is ezt vettem meg. szerintem szuper. nekem nagyon tetszik, hogy nem olyan fényes. elég tartós is. szerintem csodaszép. hátha marad a leértékelésekre és akkor még veszek belőle egyet :D

  ReplyDelete
 3. Én is tervezem megvenni, ha túl vagyok az eheti vizsgáimon, ez lesz a meglepi :)

  ReplyDelete
 4. Nagyon szép színe van ennek a rúzsnak :]

  ReplyDelete
 5. Szép. Sokat dob rajta a kék szemed. Valószínűleg barna szemmel kevésbe lenne klassz.

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!