Catrice Revoltaire - Attracting Camouflage


Ez a lakk is rögtön kívánságlistás volt. A többiek annyira nem fogtak, hasonló színeim vannak már és az állandó kínálatban is szerepelnek. De ez annyira különleges! Ráadásul rögtön az egyik nagy vágyam jutott eszembe róla, mégpedig az Illamasqua Bacterium nevű színe, ami már számtalanszor volt a virtuális kosaramban, de aztán mindig sokalltam az árát és nem vettem meg. Tényleg nem is kell megvenni semmi drága szépséget már, mert a drogériákban előbb-utóbb úgyis találkozunk hasonmásokkal. Azért ez valahol szomorú, mert így aligha örülhet felhőtlenül az, aki mondjuk megvette a Chanel Péridot-t, aztán most már szinte minden márkánál talál hasonló/ugyanolyan színt. Elveszik a különlegesség. Másfelől meg jó, mert annak is lehet egy-egy extra színe, aki a drogériás termékeknél többet nem tud magának megengedni, vagy egyszerűen csak szeret spórolni.
Szóval Attracting Camouflage. Már ez a név is! Amúgy az egész Revoltaire kollekció erőteljesen hajaz az Illamasqua Toxic Nature kollekciójára, a lakkok legalábbis mindenképp. Épp csak 1 évvel később vagyunk. Ennek a kollekciónak a része volt a Bacterium is.Maga a szín szerintem nagyon különleges, engem a kagylóbelsőre emlékeztet. A körmömön nem is tudom igazán megmutatni ezt a fényjátékot, de az üveges képen jól lászik. Barnás alapon jégkék csillogás. Csodaszép! Bizonyos szögből egészen barnás-zöldesnek tűnik a lakk, de a kék csillám rögtön elvesz belőle minden melegséget. Nagyon különleges! Zsinórban háromszor is ezt kentem fel, annyira tetszik - a havi kedvencek között biztos helye van, pedig körömlakkok valahogy sosem kerülnek be.


A finishe metálos, egy kicsit emiatt csíkoz is, amit általánosságban nem szeretek, de második réteggel és fedőlakkal kiegészülve annyira már nem vészes a dolog. A felső kép reggel készült, az alsó pedig a délutáni órákban. A reggeli fénynél jobban kijön a hidegség, a kékes ragyogás, délután pedig a barnás tónusok érvényesülnek inkább. Szerintem a délutáni jobban visszaadja az eredeti színt.


A Bacterium egyébként így néz ki, képek alapján elég hasonló az Attracting Camouflage. Sőt továbbmegyek, a Bacteriumot a Chanel Quartzhoz hasonlítgatják, bár szerintem a Quartz szürkésebb és sötétebb is.Egyébként annak ellenére, hogy metálos, egyáltalán nem hivalkodó. Megállja a helyét a hétköznapokon is, visszafogott, mégis különleges szín. Szerintem must-have!

Ki csapott le rá? A többi körömlakkot is megvettétek?

10 comments :

 1. Oh. Az üvegben nem fogott meg, de így felkenve szép. Bár magamon nem tuxdom elképzelni. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pedig szerintem ez annyira univerzális szín, hogy bárkin jól mutat! :)

   Delete
 2. Úúú, eddig nem szúrtam ki, de most már meg kell nézni! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Neeem? Hozzám suttogott az állványról :) Az első volt, amit a kosaramba emeltem :)

   Delete
 3. Jujj, ez most nagyon tetszik, most már kénytelen leszek bemenni egy rossmannba:) Legugliztam, ez alapján pontosan ugyanaz, mint a Bacterium: http://goodlacknail.wordpress.com/2012/04/16/catrice-le-revoltaire/

  ReplyDelete
 4. általában nem szeretem az ilyen színeket, de rajtad annyira jól néz ki :D a fenébe.. :D:D
  (roni)

  ReplyDelete
 5. Tegnap elcsíptem Őt és egy másik társát az akciós pulton, felkentem, és ahh... totál szerelem. :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!