Akiket érdemes figyelni!

Annyi új blog született már azóta, hogy én belemélyedtem a beauty témába, hogy képtelenség már követni. Ráadásul nem csak beauty blogokat olvasok, hanem sok más témában is... Bárcsak valaki fizetne azért, hogy egész nap blogokat nézegessek - akkor talán menne! Azért folyamatosan találok olyan blogokat (akár nem is annyira újakat), amik igazi kis gyöngyszemek, és számomra valamiért kiemelkednek a többi közül.
Most szeretnék ajánlani nektek négy blogot, amiket az utóbbi időben találtam, és nagyon megkedveltem. Szerintem érdemes követni őket, mert még nagy jövő áll előttük! 

1. Lakkomlakkom Milyen aranyos már ez a név! Edina blogját úgy találtam, hogy Twitteren elkezdett követni, erre a névre pedig nem lehet nem kattintani! Így eljutottam a blogjára, amire szerintem rögtön fel is iratkoztam. Körömlakkok. Töményen. És csodás képeken! A körömlakktárolós bejegyzése pedig egyszerűen szemkápráztató.2. Femme Fatale Blog by Lea Már nem is tudom, hogyan keveredtem Lea blogjára, de az biztos, hogy a hajápolás vitt oda. A natúr dolgokkal foglalkozó bejegyzéseit imádom, szakértő a csaj! Ráadásul érdekes cikkekre is felhívja a figyelmet, illetve sok olyan termékkel találkoztam nála, amikről korábban nem hallottam.3. Lukrécia kencéi Házi praktikák, otton elkészíthető, natúr kozmetikumok. Fantasztikus gyűjtemény, ahol a blogger saját receptjeit osztja meg, illetve a bővült honlapra már bárki beküldheti saját receptjét, ami megjelenik az oldalon. Sok-sok problémára találhatunk megoldást, nekem a legjobban a hajápolós receptek tetszettek - többet be is jelöltem kipróbálásra. Egyébként nem csak kozmetikumokat találunk az oldalon, hanem tisztítószereket, gyógykencéket is, komolyan ámulok!


4. Juta hajat növeszt És ha már hajápolás, nem hagyhatom ki Jutát sem. Az ő blogját is nemrég fedeztem fel, pedig nem most kezdte. Szinte csak a haj témával foglalkozik, döbbenetesen szép hajzuhataga van, úgyhogy tényleg ért is hozzá. Profin összeszedett mindent, ami hajnövesztéssel kapcsolatos, nagyon ajánlom azoknak, akik ezzel küzdenek!


Milyen blogokat fedeztetek fel mostanában? Jöhetnek az ajánlások! 

7 comments :

 1. Edina blogját én is nagyon szeretem. ^^

  ReplyDelete
 2. Köszönöm szépen az ajánlást, én is szeretem a te blogodat :)

  ReplyDelete
 3. nagyon jók, én is szívesen olvasom mindet és jók az ilyen blogajánló bejegyzések. bár nem feltétlenül sminkkel kapcsolatos, de nekem hiányzik még a style and blog a felsorolásból, újként még őket is sokat nézem. Dinus

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nem nagyon olvasok divatblogokat, ezért kerültek csak beauty témájúak ide :) De persze a sort még lehetne folytatni ezerrel.

   Delete
 4. Juhé, druszám oldalát én is nagyon kedvelem és most jót megnézem a többit is. :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!