Wanted #25

Ha vasárnap, akkor ismét Wanted. Most vettem csak észre, hogy még nem írtam egy olyan sminktermékről, ami azonnal kívánságlistás lett a bejelentését követően, és ráadásul nagyjából mindegyik színt akarom! Ez nem más, mint a Sleek pirosító-triói, vagyis a Blush by 3. 

Mostanában a mono dolgokat kevésbé preferálom, mint a palettákat. Főleg a kis palettákat lehet nagyon jól kihasználni, hiszen rengeteg színkombináció születhet belőlük. Hát miért ne lenne így a pirosítókkal is? Nagyon szuper ötlet, hogy három színt tesznek egy palettába - mégpedig egymással harmonizálókat. Én amúgy is szoktam kétféle pirosítót keverni az arcomon (igaz egy krémes + egy por felállásban - de miért ne lehetne por + por?). Arról már nem is beszélve, hogy utazásnál milyen jól jöhet egy ilyen, hiszen a Sleeknek a mono pirosítói is édesen aprók, és szerintem ez a paletta sem sokkal nagyobb.
A legszebb trió szerintem a Lace, ami abszolút illeszkedik a tavaszi trendekbe, és nagyon sokféle bőrtónuson jól mutathatnak ezek a színek. Ha mást nem is, őt mindenképp szeretném megszerezni, mert nagyon tetszik ez a sokféle barackos-aranyló-korall.
A többi trió is szép, és ha hozzámvágná őket valaki, akkor biztosan nem ellenkeznék, de nem hiszem, hogy őket megvenném, mert mindegyikben van egy-két olyan szín, amit nem érzek magaménak. Pl a Pumpkinban rögtön a középső rózsaszín, a Flame-ben a rezes-barnás bal szélső szín (szerintem túl sötét lenne nekem), a Sugar középsője, és a Pink Sprint úgy egyben. Ezek nem az én színeim, és sajnálnám, ha kihasználatlanul állnának egy ilyen szuper kis palettában, meg hát amúgy is szerintem elég lesz egy ilyen paletta, amúgy sem szabadna pirosítót vennem egyáltalán :-). 


7 comments :

 1. A Beauty Sale Blogról tudsz rendelni. Én is nagyon gondolkoztam rajta, mert szépek és annyira praktikus ez a hármas kiszerelés.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) A Lace-t még nem láttam nála, de asszem addig jó nekem :D

   Delete
 2. avavaav a Flame az valami gyönyörű! Olyan igazi lángra lobbant lányos :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe :) Végülis ez is lehetne a fantázianeve!

   Delete
 3. a pumkin és a flame azonnali love :) gyönyörűek mind :)
  (roni)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Iiiiiigen <3 A Pumpkin narancssárgája szerintem nagyon hasonló lehet az Arubához, ami nekem megvan, szóval így végképp kiesik ez a paletta, pedig tényleg szépséges.
   Bár alapból szerintem az összes szín megtalálható a Sleek kínálatában, legalábbis a népszerűek biztosan :)

   Delete
 4. Húú, a Lace gyönyörűséges! :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!