Steamy


Visszatértem a jól bevált türkiz színekhez. Eszméletlen, hogy mennyivel kékebbnek tűnik a szemem egy ilyen sminkkel. Mivel a kedvenc kombóm a kék-zöld, így a MAC Fix+ segítségével egy fűzöld szemhéjpúdert használtam tusként. A türkizem pedig egy egész friss szerzemény: ő a MAC Steamy. A boltban szerettem bele, és nem bántam meg, hogy megvettem, mert nagyon érdekelt, hogy mégis mit tud egy MAC szemhéjpúder. Hát jelentem nem sokkal tud többet, mint egy Sleek. Viszont ez a szín nagyon különleges; a következő képen látszik, hogy mennyire fényes és csodaszép. A NYX Slide on pedig nagyon jól muzsikál, a múltkori Silent Treatment smink NYC ceruzájához képest brutálisan fekete.Amiket használtam:

Arc: Lovely korrektor, NYC porpúder, Astor bronzosító - Sahara Gold
Szem: NYX HD primer, MAC Steamy, 120 paletta fűzöldje, MAC Fix+, Essence - Mystic Lemon, Catrice Fake it! spirál, Essence - I Love Extreme spirál, NYX Slide On ceruza - Jet Black, Catrice szemöldökceruza - Natural Light Brown
Száj: Catrice - Simply Rosewood, Manhattan Cherry Lips szájfény - 52D

8 comments :

 1. Nagyon szépen kiemeli a szemedet ez a smink, olyan, mint az igazgyöngy egy szép kagylóban :)

  ReplyDelete
 2. aaahh ez nagyon szép lett, mennyire jól áll!

  ReplyDelete
 3. Húúú, csodaszép színek :]

  ReplyDelete
 4. Annyira szép lett:$és olyan jól áll <3 mostanában ez a kedvenc *-*

  ReplyDelete
 5. Köszönöm mindenkinek! :-)

  ReplyDelete
 6. Nagyon tetszenek ezek a színek. :-)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!