Po-po-po-poker straight


Rögtön le is lövöm a poént: imádom! Eddig egyetlen samponnal sem tapasztaltam, hogy különösebben megvalósult volna a flakonon ígért dolog. De végre! Lee Stafford nem hazudik! Tényleg egyenesebb és selymesebb a hajam, ha a Poker Straight sampont és balzsamot is használom, és ennek nincs olyan ára, hogy gyorsabban zsírosodik a hajam. (Ez most kicsit reklámosan hangzott, de tényleg így van.)
Szóval szuper!
Nagy kár, hogy csak a kicsi méret van meg, így hamar el fog fogyni, és hát elég borsos ára van a teljes, nagy samponnak - nem tudom, vajon érdemes lenne-e beruházni rá. 
Szilikont elvileg nem tartalmaz, de tartósítószereket igen, szóval, aki érzékeny rá, annak nem ajánlom. Elképzelhetőnek tartom azt is, hogy erősebb szálú, dús hajon kevésbé működik, de az én vékony kis pár szál hajamon elég jó eredményt értem el vasalás nélkül is. 
Az illata is mennyei, nem is tudom mihez hasonlítani. Megmarad egész sokáig, bár őszintén szólva nem szoktam olyan gyakran szagolgatni a hajamat, illetve ha más hajápolót is használok, akkor az már elnyomja.
Igazából egyedül az ára riaszt el, bár a pontos összeget még nem is tudom...Szerintem azért kapható ilyen jó sampon olcsóbban is, de amíg tart, addig élvezem! :-)

3 comments :

 1. Kérünk képet!:) Egyébként miért sampontól-balzsamtól várod az egyenességet? Óvni akarod a hajad a hőtől? Nekem valahogy annyira evidens, hogy ha egyenes hajat szeretnék, akkor nem szórakozom félsikerű praktikákkal, hanem előveszem a hajvasalót:) Illetve amitől még szép egyenes lesz és néha már nem is vasalok rá (ami nagy szó, sok, erős, hullámos hajam van, átok formázáskor), hogy vizesen bekenem a Gliss Kur hajvégápolóval, ami valószínűleg csupa szilikon és egyéb rossz dolog, de gyönyörűen megszelídíti a hajam, és utána erős fokozaton formára szárítom.
  U.i.: szeretem a posztcímeid:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Az előző bejegyzés képénél látszik azért, semmit nem egyenesítettem a hajamon mesterségesen. :-)

   Igazából általában lusta vagyok hajat vasalni, plusz nem is tesz jót az állandó hő. Én úgy látom, hogy gyorsabban is zsírosodik, ha kivasalom. Persze én is csak vasalóval tudok szögegyenes hajat varázsolni, de nem mindig van ahhoz sem kedvem, szeretem ha van benne egy kis ív, attól dúsabbnak is tűnik. Szóval ezért örülök egy ilyen samponnak, ami egy kicsit segít a frizzen és normálisabban áll a hajam, ha csak simán megszárítom

   Delete
 2. Tényleg nagyon szupi az illata :) Viszont több helyen is olvastam hogy erősnek vagy épp büdinek tartják :P :D

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!