The Body Shop Chocomania testvaj


 A Body Shop üzletnyitásán kaptam ezt a kis testvajat , ami az aktuális legújabb Chocomania illatvilágba tartozik. Amikor először beleszagoltam ebbe,  iszonyatosan töménynek éreztem, az a fajta csokiillat, aminek az érzete után rögtön be akarsz tömni két-három táblányit.
Amikor kipróbáltam, akkor ugyan még mindig töménynek tartottam, viszont bekúszott egy másik illat is, ami engem a kávéra vagy kakaóra emlékeztet. Így egy kicsit kiegyensúlyozottabb a kompozíció, de nekem ez nagyon nagyon őszi-téli illat, tavasszal-nyáron egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy ezt használjam. Szerencsére most pont olyan az időjárás, hogy belefér, így aztán nagy hévvel kenegetem is magam.
Maga a testvaj meglepő módon vaj állagú :-). Egyébként korábban próbáltam már testvajakat: egy mangósat és egy grapefruitosat. A mangósat utáltam, mert száraz bőrre való volt, és nagyon nehezen szívódott be az én bőrömbe...a grapefruitos már jobb volt, az egyébként is normál bőrre való, és hát az illata is rabul ejtett. Viszont abból kipróbáltam a testápolót is, és nekem az sokkal jobban bevált: egy könnyű, zselés krém, pillanatok alatt beszívódik, mégis hidratál - napi használatra ez kell nekem.
Szóval az összes vajjal ez a bajom: nehezen szívódnak be. A Chocomania vaj is normál bőrre való elvileg, én mégis érzem, hogy hagy egy réteget a bőrömön, ami még fél óra elteltével is ottvan, egyszerűen nem szívódik be. Ha valamit, hát azt nagyon utálom, ha a ruhához tapad a bőröm...Így aztán én inkább este szoktam használni, így végülis bevált. Már remekül átvette az illatot a pizsim és az ágynemű is, úgyhogy egy élmény lefeküdni aludni. A csokievésről szóló álmok pedig garantáltak!


Próbált már valaki Body Shop testvajat?

10 comments :

 1. nagyon jól hangzik :) én egyszer még anno a Love Etc-t kaptam ajándékba egy vásárláshoz, nagyon jó az illata és télen tökéletes volt a bőrömnek. nekem is ez volt a problémám, amíg fel nem világosítottak, hogy a body buttert a még nem teljesen száraz bőrre kell kenni, így a bőr felületén levő vízzel együtt könnyebben felszívódik
  Rai

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ó, erre nem is gondoltam, hogy nem száraz bőrre. :O
   Nekem nagyon tetszik az állaguk, de utána fényes, olajosnak tűnő réteg marad a bőrömön; ez mondjuk nyáron-lábon még okés, de most nem szeretem, mert a ruhám bánja. :(

   Delete
  2. Köszi Rai, ez nagyon jó ötlet, nem jutott volna eszembe :)

   Delete
 2. nagyon csábító, még sajna nem próbáltam:(:) nézz át hozzám ha érdekel egy kis nyereményjáték;)

  ReplyDelete
 3. Hátigen, sajnos a testvajak általában csak a száraz bőrűeknek kedveznek... :'( (nekem sem szívódnak be, pedig úúúúgy szeretném!!:))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nem, ezt elmondták a boltban, hogy 1-2 való csak száraz bőrre, a legtöbb testvaj normál bőrre van.

   Delete
 4. Én csak a Chocomanias testápolót próbáltam, azt vettem meg. És azzal nagyon meg vagyok elégedve, és az az illat *.*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Én is inkább a testápolókat preferálom, a grapefruitos mellett a citromos is megtetszett. :)

   Delete
 5. Én csak az illatát szagoltam meg de már az is levett a lábamról! :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!