Wanted #23 - The Body Shop Edition

Már sok helyen lehetett hallani, hogy április 3-án az Aréna Plazaban megnyílik az első magyarországi The Body Shop üzlet. Nem tudom, hogy engem mennyire fog vonzani, mert hát nem a legolcsóbb márkák közé tartozik, ráadásul biztos, hogy az árak is valamivel magasabbak lesznek, mint külföldön. 
Amúgy már régóta rebesgették, hogy jönnek hozzánk, igazából én évek óta hallottam erről híreket, de aztán sosem lett belőle semmi. Nem tudom miért pont most látták jó lépésnek behozni a Body Shopot hozzánk.
Olyan szempontból mondjuk jónak tartom, hogy végre nem kell Ausztriáig utazni, hogy élőben is megnézzük a termékeket, körbeszaglásszunk, próbálgassunk - szóval a benzinpénzt akár el is verhetjük itthon. :-) Ennek apropóján összeszedtem azokat a termékeket, amik nagyon érdekelnek, és kívánságlistások már egy ideje. Készüljetek, sok lesz a grapefruitos cucc....

1.  Lip and Cheek Stain
2. Grapefruitos tusfürdő
3. E vitaminos szemkrém
4. Grapefruitos testvaj
5. C vitaminos arcfrissítő permet
6. Grapefruitos testápoló
7. Hínáros arctisztító
8. Grapefruitos testradír
9. Extra Virgin Minerals poralapozó
10. Grapefruitos ajakápoló
+1 All In One Face Base

Persze nyilván nem az lesz, hogy akkor bemegyek a boltba, és mindent behajigálok a kosárba. Igazából 1-1 termék opcionális, mert nyilván nem kell a grapefruitos testápoló és testvaj, elég az egyik is (csak még nem tudom, melyik). A poralapozóknál is csak az egyik jöhet, az Face Base a nagy kedvencem, de a Body Shop honlapján az alapozóválasztásnál az ásványi alapozót kaptam eredményül, zsíros arcra inkább az való, mag a Face Base inkább a normál bőrrel kompatibilis. Illetve még ezeken kívül is sok-sok dolog érdekel: pl a lábápolási cuccok, arctisztítók, radírok, hajápolók stb...
Azt szeretem a Body Shopban, hogy egy-egy illat vagy összetétel sok terméken végighúzódik, így pl az E vagy C vitaminos termékek, teafa olajos cuccok is szuperek lehetnek, és lehet, hogy együttesen használva még hatékonyabbak.

Szóval várom az áprilist, és hogy minden megtapizhassak, megszaglásszak. :)

Ki mit ajánl a Body Shopból?

3 comments :

 1. húúú nagyon kívánatos ez a sok grapefruitos kencefice:P

  ReplyDelete
 2. nekem is a grapefruit-osok a kedvenceim az illatuk miatt, de pl. a bőrradírból az olívásat használom már, mert sokkal jobban hidratál, nagyon puha lesz tőle a bőröm a grapefruit-os kicsit szárít.. testvajból pedig a passionfruit-osnak is isteni az illata! a teafaolajos dolgok nekem semmit nem értek sajnos :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. A passionfruitot még csak ajakbalzsamként próbáltam, de nem volt a kedvencem :/
   Extra hidratálás pedig max télen kell nekem, úgyhogy most inkább a grapefruitos felé hajlok, mert az normál bőrre való. De hát mindent úgyis az árak fognak eldönteni :))

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!