Wanted #22

Ha március, akkor az azt jelenti, hogy jönnek az új limitált kiadások mindenhol; minden cég előrukkol a tavaszi-nyári darabjaival. Eddig egyedül a Catrice új kollekcióját látva éreztem azt, hogy úúúúúúú-kell-az-egész úgy, ahogy van: ez pedig a Revoltaire kollekció.
Annyira eltalálta az egész az aktuális trendeket (nude és neon színek), hogy csak na, komolyan öröm nézni.  

01 Toxic Combination, 02 Explosive Combination

A szemhéjfesték paletták mesések, hihetetlenül igényesnek tűnik a csomagolás. A színek is tetszenek, bár nem tudom, mennyire tudnám kihasználni őket. Választani kéne közöttük? Nem lehet. A neonzöldért megveszek, pedig nem hiszem, hogy az én színem. A rózsaszínes palettában pedig olyan szépek a kiegészítő színek....Mesés!
01 Innocent Toxic, 02 Attracting Camouflage, 03 Colour Bomb, 04 Colour of Honor, 05 Mission Lilac


Ezek a színek! Végre nem ugyanazok, amik az állandó kollekcióban is elérhetők, vagy a korábban már unásig ismételtek. Vagy legalábbis nem teljesen ugyanazok. A középső neonpink imádnivaló, bár nem hiszem, hogy hordanék ilyesmi színt. Viszont az Attracting Camouflage pont olyan, mint az Illamasqua Bacterium nevű színe, amit már régóta kinéztem - úgyhogy ezt biztosan beszerzem.

01 Colour Bomb, 02 Nude Alarm, 03 Bloody Red


A rúzsok - te jó ég. Mindegyik kell! Ráadásul ezek matt színek, erre azért kíváncsi leszek, mert nehéz olyat találni, ami nem szárít, de nem is csillog, hanem tényleg matt. Kell kell kell! 

 Lip Brush


Már régóta akarok egy ajakecsetet, és végre egy kupakos verzió. Biztos pont ez is!

01 Colour Bomb

Itt aztán már végképp megtörtem...Milyen gyönyörű már ez a pirosító! Színátmenetes és korall-barack keveredés....KELL!
840 Genius In The Bottle


Végül plusz egy körömlakk, ami nem a kollekció része, de a tavaszi szortimentfrissítésből csak ez fogott meg, úgyhogy külön posztot nem szánok neki, de ő is kívánságlistás. A Chanel Péridot teljes mása, nagyon  kíváncsi leszek rá.

Ez az aktuális Catrice kívánságlistám, őszintén remélem, hogy a Revoltaire jön hozzánk, elvileg áprilistól lehet rá számítani.

11 comments :

 1. nekem is nagyon szimpi ez a kollekció:)

  ReplyDelete
 2. Uhhhh nagyon szépek a körömlakkok és ez a PEridot utánzat is csodaszép. Mikortól lehet majd kapni?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Szerintem már hamarosan bekerülnek a boltokba, követekző két hétben már biztosan. :) Nem tudom, hogy a Revoltaire jön-e hozzánk, de kint áprilisra tették.

   Delete
 3. az utolsó körömlakknak gyönyörű ez a gyöngyházas színe! és az egész kollekció olyan szép és színvonalas!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Az utolsó lakk pont nem a kollekció része, de ezt le is írtam. Illetve inkább metálosnak mondanám, mint gyöngyháznak :)

   Delete
 4. Baromi szépek, csak legyen jó a minőségük is...!!:))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Én is ebben reménykedem, bár a Catrice-szel azért nem szokott nagy baj lenni :)

   Delete
 5. Úúú, én is az Attracting Camouflage-ot néztem ki nyomban magamnak, annyira szép lehet. Meg persze a Péridot dupe is vonzó ennyiért. (nah meg a piorsító és a középső lakk is, de nem is nézegetem tova, mert a végén még mindent megkívánok előre...:))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jajj hát pont ez a gond az előzetes képekkel, hogy egyszerűen minden olyan gusztának néz ki, és akarod akarod az összeset (pedig a felére sincs szükséged igazából...:D)

   Delete
 6. Azt láttátok, hogy a s-he-nek is van peridot dupe-ja? 317es, és állandó kollekciós, legalábbis dmben úgy tűnt. Sajnos már csak a neve miatt sem könnyű róla interneten képeket találni...
  A catrice duperól rengeteg kép van, úgy néz ki nem tökéletes hasonmás, mert melegebb árnyalatú, az arany, és a zöldje sem olyan szép.
  Ezért is lennék liváncsi a s-he lakkjára.

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!