Genius In The Bottle


Megszereztem! Egy utolsó darabot sikerült elcsípnem a Catrice Genius In The Bottle nevű lakkjából, egyszerűen mindenhol elkapkodják. De végre megvan, és hát ámulok, olyan szép ez a szín. Az üvegben sajnos szebben néz ki, mint feltéve, de még így is nagyon tetszik. Egy olyan igazi óarany szín, nincs is nagyon hasonlóm, úgyhogy abszolút különleges darab a kollekciómban. Egy kicsit talán ünnepi, legalábbis karácsony körülre nagyon jobban el tudom képzelni magamon, mint most a pasztell mánia kellős közepén.


A fényben mozogva változik a szín is, hol jobban előjön a zöldes-kékes beütés, máshol inkább csak az arany látszik. Nagyon metálos szín, én nem annyira szeretem az ilyeneket, mert nehezebb szépe felvinni, könnyen csíkos lesz.


Egyébként új ecsetet is kaptak a lakkok, gondolom fokozatosan fogják lecserélni erre a típusra az összeset. Amúgy nagyon jó, vastagabb, így két-három húzással kész is a körömfestés. A régi vékonyat is szerettem igazából, de így még gyorsabb a procedúra. 


Ugye ez az a lakk, amit a Chanel Péridot hasonmásának tartanak. Nos nekem nincsen meg az a lakk, így egy másik, szintén Péridot hasonmás lakkal vetettem össze: a Models Own Golden Green Beetle-jével. Már az üvegben látszik, hogy eléggé különbözőek, a Catrice-ben jóval több szín játszik arany-türkiz-zöld, míg a Models Own inkább csak zöld egy kis aranyló beütéssel.
Ahogy swatchokat nézegettem a neten a Catrice azért jobban hasonlít a Péridotra, talán egy kicsit aranylóbb és kevésbé zöld. Viszont ha zöldesebbet akarok, akkor meg ittvan a Models Own, szóval, ha mondjuk egymásra kenném őket, akkor lehet, hogy megkapom a Péridotot? :-)Ki az, aki már beszerezte?

19 comments :

 1. De jó neked, hogy bejön ez az új ecset.
  Én nem boldogultam vele, lecseréltem az essence better than gel nails kupakokra, szerencsére pont egy méret ;)
  Imádom én is ezt a színt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tényleg, az pont akkora. Vagy akár egy másik Catrice lakké, az is ugyanez a méret :)

   Delete
 2. Én is nemrég írtam meg erről a posztot, viszont az ecsetről elfeledkeztem, szerintem valami borzalom, nekem nagyon nem jön be, de valószínűeg csak abban bízhatok, hogy megszokom.=)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kár, talán ha kicseréled egy másik lakk kupakjával?

   Delete
 3. Szerintem is csak megszokás kérdése az ecset :]

  ReplyDelete
 4. Nagyon szépe ez a szín:) Ilyenkor nagyon sajnálom, hogy nálunk nincs catrice a Rossmanbam :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Óh. Vígasztaljon, hogy a slágerszínek sose kaphatóak :/

   Delete
 5. Én ma pont egy ugyanilyen hasonmást láttam, ami egy S-he lakk. Nekem is nagyon tetszenek.:)
  (Andi)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hát igen, népszerű koppintanivaló szín ez, úgyhogy még biztos fel fog tűnni más márkáknál is.

   Delete
 6. Szép a lakk. Mennyit bír nálad egy Catrice körömlakk alap és fedőlakk nélkül?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ez nagyban attól függ, hogy épp milyen állapotban van a körmöm. Most eléggé törik, úgyhogy nem olyan sokat bír, bár még így is 2 napig vállalható volt teljesen. Ha jobb a körmöm, akkor szerintem még 1-2 napot bírt volna, de ez nagyban függ attól is, hogy épp mit csinálok :-)

   Delete
 7. Én hétvége óta birtoklom boldogan, vasárnap óta a körmömön is van, és hihetetlenül jól bírja, ma kezdett el a körmöm szélei fele látszani, hogy nem éppen friss lakkozás. Az ecset is biglájk, bár a korábbi is teljesen megfelelt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Igen, én is így vagyok vele, elsőre furcsa volt az ecset, de a második húzás után már imádom.

   Delete
 8. Még szoknom kell, picit félek ettől a színtől, az ecset viszont nagyon tetszik, az első "húzás" volt egy kicsit meglepő.

  ReplyDelete
 9. Én nagyon nézegettem mert az üvegben bizony tetszik (nem szeretem amúgy az ilyen lakkokat), de a kezemen szerintem borzalom lenne. Viszont nem rég vettem egy Catrice lilát és valami nagyon rossz állaga van :( Pedig eddig jónak tartottam a lakkjaikat.

  ReplyDelete
 10. Annyira gyönyörű színe van! Imádom! :D
  A múlt héten én is ráakadtam egy hasonló s-he körömlakkra. Másnap rögtön meg is vettem. :D Sajnos még azóta sem volt alkalmam kipróbálni, de már alig várom! :D Az eddigi legdrágább lakk, amit vásároltam. ^^

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!