You don't know Jacques!


Mióta csak először nézegettem Opi lakkokat, ezt a színt nagyon szerettem volna. A francia kollekció egyik darabja, a szuper nevű You don't know Jacques! Szürkésbarna a színe, de inkább a barnát érzem többnek. Emiatt sajna nem az igazi számomra, nem túlzottan szeretem a barnát, a szürkésebb színeket részesítem előnyben.Viszont észrevettem, hogy az Essence Most Wanted nevű lakkja kísértetiesen hasonlít a You don't know Jacques!-ra.


Nem csak az üvegben, de felkenve is hasonlóak, igaz a Most Wanted valamivel szürkébb. De nekem még így is túl barna. Maradok az igazi szürkénél, már találtam is egy tökéletes árnyalatot. :-)

2 comments :

 1. Hát ez szívás! Mert az OPI kb. nyolcszor annyiba kerül mint az Essence. :-)
  Nekem ez valahogy téli szín, novemberig nem is hiszem, hogy felkenem.

  Amúgy az Essence hihetetlen jó koppintásokban. Pl. ilyen Irreplaceable-m van is: http://www.scrangie.com/2012/02/essence-colour-go-in-irreplaceable.html

  Lehet, várok kicsit az OPI Holland kollekciójával, mielőtt bármit is veszek, hátha azt is lemásolják.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Igen, rengeteg népszerű high-end színt koppint az Essence és a Catrice is. Úgyhogy érdemes várni, most úgyis jön egy csomó új tavaszi lakk. :)

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!