Warm & FozzieEngem az OPI Muppet kollekciója egyáltalán nem hozott lázba, sosem néztem a Muppet Showt, így semmi nosztalgikus emlékem nincs ezzel kapcsolatban. Azon túl, hogy a kollekcióból csak a rengeteg csillámra emlékszem, megmaradt egy szín, ami némiképp különlegesnek tűnt: ez pedig a Warm & Fozzie. Már ez a név is, olyan aranyos! A szín elsőre bronznak tűnik, de megbolondítják a pinkes, lilás, sárgás apró csillámok, és felkenve majdhogynem egy duokróm színt kapunk. Nagyon szép! A kép nem adja vissza igazán a szépségét, de körbenéztem a neten, és sehol sem találtam jó fotót - szóval tényleg nehéz elkapni (pedig 5 különböző szögből próbálkoztam...). Talán az üvegben jobban érvényesül a pinkes csillogás. A formula szerintem elég gyenge, még két rétegben is egyenetlen és csíkos volt, kellett a harmadik, és még most sem érzem tökéletesnek. 

12 comments :

 1. Annyira gyönyörű!! Megkérdezhetem, hogy hol, és mennyiért lehet venni ezeket a lakkokat?? Úgy tetszik! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itt megtalálsz mindent: http://www.opihungary.hu/ De úgy tudom, hogy több helyen is forgalmazzák a lakkokat, de biztos tudnak ebben is segíteni.

   Delete
  2. This comment has been removed by the author.

   Delete
  3. Ez a lakk a West Endből van. Az alagsorban van egy talán Köröm Sziget nevű stand. Ha jól emlékszem 2600 Ft volt, de azt mondta a nő, hogy idén áremelés lesz.
   Egyébként érdemesebb minire vadászni a neten, mert ez az üveg 15 ml, ami hatalmas. A Mini Muppet 4 db-os volt és benne van ez a szín.

   Delete
 2. Nagyon szépséges, bár azért egy Opi lakktól már jobb fedést lehetne várni nem?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ez azért nem ilyen egyszerű, mert sokféle finish van, és van amelyik kifejezetten az áttetsző kategóriába tartozik. Én nem szeretem azokat, de ami miatt ez a lakk kissé csalódás volt, hogy azért elég sok csillám van benne, és ennek ellenére kellett a három réteg.

   Delete
  2. This comment has been removed by the author.

   Delete
  3. Nem volt a leszedéssel gond, volt már rosszabb :) Bár csillámok azért maradtak.

   Delete
 3. ezt már vártam:) nagyon gyönyörűséges!!:)

  ReplyDelete
 4. Én fotóztam ezt a lakkot, szerintem egészen jól visszaadja a kép az eredeti színét. Nekem ez két réteg és semmi gond nem volt a lemosással: http://amarcordia.blogspot.com/2012/01/opi-koromlakk-warm-fozzie.html

  ReplyDelete
 5. Kíváncsi vagyok, majd mit mondasz a leszedésre. Én is 3 rétegben használtam, de a fedésével nem volt gond. Viszont a lemosás igazi szenvedés, még egy hét múlva is találtam csillogó pöttyöket.

  A Fozzie egyébként magyarul Topi mackó volt.

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!