Ugyanaz lenne?

Amikor az elf top 5-ös bejegyzésemet készítettem, feltűnt, hogy három nagyon hasonló pirosítóm is van tőlük. Össze is vetettem akkor őket, de aztán feledésbe merültek a képek. Most viszont rájuk akadtam, úgyhogy mutatom is a felfedezést.


A három pirosító, ami nagyon nagyon hasonlít és mindegyik barackos, arany csillámos szín  a Glow, a Candid Coral és a Blush & Bronzing kit pirosítója. 


A duó kompakt pirosító fele sokkal narancsosabbnak tűnik a többiekhez képest, de még így is alig látok különbséget közöttük. Persze pigmentáltságban bőven van, a leggyengébb a Glow, de ő a legolcsóbb is egyben. A Candid Coral annyira szép, lehetetlen elrontani felvitelnél, bár ezt a duó kompakt pirosítóról is el lehet mondani, mert hiába pigmentáltabb, azért mégsem egy erős szín. Ráadásul ugyanannyiért egy bronzosítót is kapunk mellé - hát nem jobban megéri?! 

5 comments :

 1. Tényleg hasonlítanak kicsit, bár a candid coral annyira szép hogy a többi eltörpül mellette :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Igen, van benne valami, ráadásul itt jön ki igazán, hogy tényleg korallos. A másik pirosítókkal összevetve inkább baracknak tűnt.

   Delete
 2. Tényleg nagyon hasonlítanak. Nekem a Glow van meg, tegnap próbáltam kinyitni, el is törtem, ilyen gagyi csomagolást... Itt a képen a Candid Coral jön be a legjobban.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hát igen, ezt már sokaktól hallottam, hogy könnyen törik. Elég szerencsétlen ez a tolós megoldás...de nekem eddig még nem volt vele gondom, de érzem, hogy még nem ez a vége a történetnek! :D

   Delete
 3. A Candid Coral és a Glow milyen márkájú?

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!