Tickle My France-y


Szintén a francia kollekcióból kaptam ezt a lakkot, ami Tickle My France-y névre hallgat. Én magamban csak esküvős lakknak hívom, mert egyszerűen tökéletes lenne egy menyasszony kezére. Nem hivalkodó, nem túl sok, épp csak annyi színt ad a körömnek, hogy természetes francia manikűrnek hasson. Itt csak egy rétegben van a körmömön, 2-3 réteggel pedig még jobban előjön a rózsaszín tónus. Szerintem nagyon szép, és ha holnap mennék férjhez, akkor tuti ez lenne rajtam - számomra ennél nem kell több, főleg nem egy esküvőre. :-) Egyébként régen az Essence-nek volt egy hasonló lakkja, amit imádtam, el is használtam egy egész üveggel. Ugyanígy franciás jelleget adott a körömnek, de nem fedett erősen, vagy ilyesmi, csak szépen egy tónusba hozta a körmeimet. Kár, hogy már nem lehet kapni, igaz manapság inkább a színes, teljesen fedő lakkokat preferálom.

3 comments :

 1. Az üvegben olyan szép színe van, de valahogy a körmödön nekem olyan kis "erőlen" , szóval inkább franciához tudnám elképzelni, alapnak, legalábbis így, 1 rétegben, persze lehet hogy 2 vagy 3 rétegben magában is tetszene. :]

  ReplyDelete
 2. Hat nem tudom de nekem ez 2 retegben teljesen fed es igazi nude szin, de nem rozsaszines, szerintem eleg jol eltalaltak a szinet mert meg sehol nem lattam hasonlot.

  ReplyDelete
 3. Kell a 3 réteg szerintem, de mivel ez ilyen áttetsző szín, ez nem is csoda. De pont franciához való.
  Anna: nekem ez már rózsaszínesnek számít, én inkább a taupe, szürkés színeket szeretem nude-nak :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!