Glamour Doll Eyes - avagy egy elfeledett bejegyzés


Még tavaly isten tudja mikor láttam fogalmam sincs kinél (azóta rájöttem! Violánál persze :) ) egy pigmentet, amibe rögtön belezúgtam. Ez már csak így van nálam. Pedig egyre inkább rájövök, hogy a szemfesték a legkevésbé a gyengém, de mégis néha akad egy-egy olyan szín, aminél úgy érzem, hogy nem tudok tovább élni nélküle.
Nos így volt ez a Lover's Lane-nel is, és rögtön ki is derítettem, hogy hol lehet kapni, és szerintem még aznap meg is rendeltem. És hát az örök csapda: mivel egy dolgot általában nem éri meg sehonnan sem rendelni, így még pár másikat is bedobáltam a kosárba, hogy úgymond "megérje". Bár csak ezután tudatosult bennem, hogy a szállítás ingyenes, de addigra már késő volt, mert még jópár szín megdobogtatta a szívemet. Annyira szépeket választottam, hogy csak na - és még ajándékba is kaptam párat! :-)


Szóval a Glamour Doll Eyes-tól rendeltem a pigmenteket. Ezek ásványi festékek, amik egyre nagyobb teret hódítanak a sminkvilágban, őszintén szólva nem tudom miért. Persze marha jól hangzik, ha valami "természetes" vagy annak tűnő, hangzó alapanyagú, és az emberek hajlamosak rögtön meg is venni, mert hát biztosan nem tehet rosszat. Szerintem ez pont olyan, mint bármi már - semmi sem válhat be mindenkinek, így az ásványi sminkek sem lehetnek jók mindenki bőrére. Szóval engem eléggé hidegen hagy, hogy ásványi vagy nem, de gondoltam azért leírom. Egyébként kb 10 nap alatt ért ide a csomag, tele mindenféle szórólappal, tájékoztatóval, matricával stb., szerintem ez elég jó idő, főleg Amerikából és nekem bejön ez a vagány, csajos koncepció is. Ráadásul csak mintákat rendeltem, így még a szállítás is ingyenes volt (sajnos ez pont a napokban szűnt meg, így most a legolcsóbb szállítási mód 3$ - azért ez sem olyan rengeteg.) A teljes méretű pigmentek mellett kétféle mintát választhatunk: vagy tégelyeset vagy zacskósat, nyilván ez utóbbiban kevesebb van.
Három tégelyes mintát rendeltem, ilyen cuki kis dobozban jönnek, nekem nagyon tetszenek. Ahogy látható le is van ragasztva, tehát a pigmenteknek esélye sincs a borítékban kikötni. Ráadásul egy ilyen kis tégelyben is 1 g van, ami rengeteg, úgyhogy a teljes méret megrendelésének nem láttam értelmét, főleg úgy, hogy nem próbáltam a színeket. De ez szerintem szuper, hogy ilyen keveset is lehet rendelni, így több színt próbálhatsz ki, és ha tetszik valamelyik, akkor nem csak egy sminkre elég anyagod van. :) Az áruk 2.50 $ volt.


Ezek pedig a zacskós minták, ötöt rendeltem és kettőt kaptam ajándékba - a Mind Readert és a Masquerade-et. Ezekben 0.5 g pigment van, ami szintén elég néhány sminkre, és bár kicsit féltem, hogy egy zacskóból nem tudom majd rendesen kiszedni a festéket, nem így lett. Csak simán belenyúltam az ecsettel, és már mehet is a szemre! Viszont sajnos eléggé feltöltődik elektromossággal a zacskó, ezért száll rendesen a por, hosszútávon ez nem túl jó megoldás, inkább a tégelyre szavazok. Ezeknek az ára 1.25 $ volt, tehát mennyiségben és árban is pont a fele a tégelyes mintának.

És akkor jöjjenek a színek, amik egyszerűen mesések! Nem is gondoltam volna, hogy ennyire szépek lesznek, selymes az állaguk, és nagyon nagyon erősek, pigmentáltak - kivétel nélkül. Én itt tettem alá egy kis alapozót, úgy vagyok vele, hogy szerintem így tudnak a legjobban megtapadni a bőrön.


 Dirty Jeans, Dino Spotz, Lovers Lane, Sex Appeal, Immature, Radioactive, Hello Brooklyn, Masquerade, Prom Dress, Mind Reader


Dirty Jeans: nagyon különleges szín, szürkéskékeszöld arany fénnyel
Dino Spotz: a MAC Blue Brown másolata, vöröses-barnás alapon kékes-zöldes csillámok
Lovers Lane: metálpiros
Sex Appeal: szürke alapon zöld csillámos
Immature: metálfényű tengerzöld
Radioactive: matt teal
Hello Brooklyn: metálos szürkéskék
Masquerade: fényes milkalila
Prom Dress: fényes pink aranyló csillámokkal
Mind Reader: sötét navy kék, ezüst csillámokkal

Szerintem egytől-egyig fantasztikusak! Simán egy lapon említhető a MAC pigmentekkel, vagy akár a Fyrinnae festékekkel is, és hát őrült nagy a színválaszték...Ezen kívül még különböző akciók is vannak náluk, ha pl 40 $ fölött rendelsz teljes kiszerelésű pigmentet, akkor ingyenes a szállítás, vagy ha minimum 16 teljes pigmentet veszel meg, akkor 50%-os kedvezményt kapsz, és ez a kettő kombinálható is. Tehát érdemes barátnőkkel összefogni, csak aztán győzzetek színt választani... Ráadásul az a jó hír, hogy az oldalon látható swatchok elég élethűek, tehát bátran lehet azok alapján választani, nem kell fél délutánt színvadászattal tölteni. :-)

Ismeri valaki a Glamour Doll Eyest?

6 comments :

 1. Uhuhuristeen, de gyönyörű színek! Ne most a pigmentmániás megint elszabadult bennem váá :DD

  ReplyDelete
 2. mindegyik csodás,választani se tudnék közülük *-*

  ReplyDelete
 3. Neeeee!!Neee... retinapetting *,* a két liláson kivül minnnd gyönyörű! Ti bloggerek sírba és anyagi csődbe visztek minket :D

  ReplyDelete
 4. Örülök, hogy tetszenek nektek! :))

  TimTim: bocsi :D

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!